Houd grip op de weg

Breng je bus langs voor een bandenwissel. Met winterbanden kun je veilig de weg op. De banden verkorten de remweg en zorgen voor meer grip. Zo kom je veilig aan op elke klus. Plan nu een bandenwissel in vanaf € 41. De zomerbanden kunnen we voor je opslaan in ons bandenhotel.

Profiteer tijdelijk van 20% op kunststof vloerplaten van SKILD

Om beschadiging aan je bus of bedrijfswagen te voorkomen bied kunststof vloer een uitkomst. Deze zorgt ervoor dat gereedschap en andere materialen goed op hun plek blijven liggen en dat kras en andere beschadigingen enkel de plaat beïnvloeden. De kunststof vloerplaten van SKILD zijn van A-kwaliteit zodat elke klus een topklus wordt. De platen van SKILD zijn er nu al vanaf € 327 inclusief montage. Neem contact op met een van onze collega's voor meer informatie via 088 5677 000.

Pimp jouw bedrijfswagen

Upgrade jouw bedrijfswagen bij Wealer. Altijd al een stoere en sportieve bedrijfswagen willen hebben? Met Styling Pakket voeg o.a. een voor- en achterspoiler, zwarte logo's voor en achter en functionele sidebars toe waarmee je de bedrijfswagen aan de zijkant tevens beschermd tegen kleine schades. Het Styling Pakket is er voor de Caddy Cargo, de Transporter 6.1 en de Crafter. Meer informatie? Neem contact op met een van onze collega's via 088 5677 000.

Altijd Door Wintercheck

Kom niet voor verassingen te staan, kies voor de Altijd Door Wintercheck. Zo voorkom je dat je deze winter tot stilstand komt. Onze gekwalificeerde monteurs controleren jouw Volkswagen Bedrijfswagen op 20 essentiële punten. Van banden, remmen, ruiten en motorruimte tot elektrische installatie, interieur, exterieur en ze vullen daarnaast gratis de vloeistoffen bij. Plan dus snel een wintercheck voor je bedrijfswagen via de knop hieronder.