Brede visual Voordeelpas 2880 x 1200px

Onbezorgd rijden met de Wealer Voordeelpas

Voor onze klanten rollen we graag onze rode loper nog verder uit. Naast de kwaliteit en service die u van ons gewend bent, bieden wij met de Wealer Voordeelpas vooral gemak en zekerheid.

Met een goed gevoel de weg op

Met de Wealer Voordeelpas geniet u van extra veel voordeel. Zo ontvangt u één gratis APK-controle per jaar, krijgt u 10% korting op alle lifestyle artikelen, vervangen wij kapotte buitenverlichting* van de auto en worden vloeistoffen gratis bijgevuld. En dat is slechts een greep uit onze servicezekerheden.

Welke auto u ook rijdt. Wealer biedt extra service aan alle Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens rijders. Zo kunt u altijd met een goed gevoel op weg. Voor slechts € 5,95 per maand. De voordeelpas wordt gekoppeld aan het kenteken van uw auto. Bij het gebruik van de pas wordt er gevraagd naar uw kenteken.

Zo kunt u altijd met een goed gevoel op weg. Voor slechts € 5,95 per maand!
 

Alle voordelen op een rij

Gratis APK      
De Voordeelpas geeft u recht op één gratis APK-controle per jaar bij één van de Wealer vestigingen. De APK-controle is inclusief viergas- of roetmeting en afmeldkosten. Onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden die voortkomen uit een van deze controles worden niet vergoed.
Gratis vervangend vervoer
Met de Wealer Voordeelpas ontvangt u gratis vervangend vervoer bij werkplaatsbezoeken die langer dan 2 uur duren. Hierbij krijgt u gratis de kleinst beschikbare auto mee. Wenst u een groter model, dan kunt u tegen bijbetaling en op basis van beschikbaarheid upgraden.
- Vervangend vervoer is gratis gedurende de tijd van de reparatie en/of onderhoud met een maximum van 3 kalenderdagen.
- Brandstofkosten zijn niet inbegrepen en dienen door de klant voldaan te worden.
- Gedurende de gebruikstermijn zijn 110 kilometer per dag inbegrepen. Extra kilometers worden in rekening gebracht.
- Voor overige zaken gelden de algemene voorwaarden BOVAG verhuurbedrijven.
Gratis vloeistoffen bijvullen
Het bijvullen van motorolie, AdBlue, koel- en/of ruitenwisservloeistof is inbegrepen tussen onderhoudsbeurten, met een maximum van 1 liter per keer. Bij verbruik van vloeistoffen als gevolg van een technisch mankement kan de Wealer vestiging eisen dat een reparatie wordt uitgevoerd alvorens het bijvullen van eerder genoemde vloeistoffen gratis aan te bieden. De kosten voor deze noodzakelijke reparatie worden niet vergoed.
Gratis lampjes vervangen buitenzijde (excl. Xenon & LED)
Het vervangen van lampjes evenals de kosten van de lamp zijn inbegrepen met uitzondering van xenon-, neon-, led-, dag- en interieurverlichting. Het verhelpen van overige defecten aan de verlichting van uw auto zijn niet gedekt. Bij vervanging wordt gebruik gemaakt van standaard lampen.
Gratis bandenreparatie
Bandenreparatie omvat het herstellen, indien technisch mogelijk, van een tubeless band door middel van plugreparatie van buitenaf. De kosten van banden, het vervangen van banden en ventielen, het balanceren van wielen en het uitlijnen van de wielen dan wel het gehele voertuig zijn niet inbegrepen.
Gratis zomer- en wintercheck
De zomer-, en wintercheck worden jaarlijks georganiseerd om u in de gelegenheid te stellen uw auto technisch te laten inspecteren. Onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden die voortkomen uit een van deze controles worden niet vergoed.
Gratis aircocheck
Met de Voordeelpas kunt u jaarlijks een controle laten uitvoeren op het aircosysteem. Bij die controle wordt er gekeken of er nog voldoende druk in het systeem aanwezig is en of deze nog voldoende koude lucht aanmaakt. Onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden die voortkomen uit een van deze controles worden niet vergoed.
15% korting op autoverhuur
Met de Voordeelpas krijgt u 15% korting op autoverhuur bij Autop. Zo kunt u bijvoorbeeld in de zomer genieten van een cabrio, met het hele gezin op weg in een personenbus of verhuizen met een van de bedrijfswagens. De korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
Anti-diefstalborging kentekenplaat
Voorkom diefstal van je kentekenplaat.
Korting bij de WasArena
Op vertoon van de Wealer Voordeelpas ontvangt u bij De WasArena het platina wasprogramma van 14,95 voor 9,50. De WasArena is gevestigd in Venlo.

Heeft u een nieuw kenteken?

Geef dit door via onderstaand formulier, zodat u gebruik kunt blijven maken van uw Wealer Voordeelpas.

Vanaf welke datum gaat deze wijziging in?*

Voordeelpas opheffen

Wilt u uw voordeelpas opheffen*? Vul dan onderstaand formulier in.

* Opzegging is mogelijk vanaf 12 maanden na inschrijving met inachtneming van het opzegtermijn van 1 maand. Door deze opzegging wordt tevens de verstrekte automatische incasso ingetrokken.

Per wanneer wilt u de voordeelpas opheffen?*

*Met uitzondering van xenon-, neon-, led-, dag- en interieurverlichting.