De nieuwe Audi Q6 e-tron

Nu in onze showroom!

De gloednieuwe, geheel elektrische Audi Q6 e-tron is gepresenteerd en overtreft op alle vlakken. Met gemak kun je van Amsterdam naar Parijs rijden op slechts één acculading*. Het opvallende exterieur wordt gekenmerkt door innovatieve verlichting, terwijl het interieur een futuristische en ruimtelijke ervaring biedt. De Audi Q6 e-tron heeft een trekgewicht van 2.400 kg en een frunk. De Audi Q6 e-tron samen te stellen via de knop hieronder.

  • Kopen v.a.

    € 76.500,-

Een nieuwe kijk op verlichting

Als eerste auto ter wereld beschikt de nieuwe, volledig elektrische Audi Q6 e-tron over een "active digital light signature". Met behulp van digitale OLED-technologie komt licht nu meer dan ooit tot leven.

Een volwassen rijbereik

Met een indrukwekkend bereik tot 625 km (WLTP)*, biedt de Audi Q6 e-tron de mogelijkheid om met slechts 10 minuten laden moeiteloos van Amsterdam naar Maastricht te rijden. Dankzij het krachtige opladen met maximaal 270 kW zijn korte laadstops mogelijk, waardoor u in slechts 10 minuten een extra actieradius van 250 km kunt toevoegen.

Het interieur van de Audi Q6 e-tron

Het dashboard van de Audi Q6 e-tron wordt gekenmerkt door een panoramisch en elegant gebogen MMI-display, dat naadloos is geïntegreerd met de Audi virtual cockpit. Daarbij heeft ook de bijrijder zijn eigen MMI-display. Deze naadloze integratie draagt bij aan het ruimtelijke gevoel van het interieur.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met een van onze verkoopadviseurs:

*Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfi guratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.