brede visual 2880x1200

A3 allstreet bij Wealer

Verken onontdekte paden met de gloednieuwe Audi A3 allstreet. Opvallende offroad-kenmerken en het iconische octogonale Audi Singleframe-ontwerp zorgen voor een krachtige en unieke look.

Met de Audi A3 allstreet kies je voor de meest uitgesproken versie van de Audi A3-familie.

Nu te configureren. Plan jouw afspraak met een van onze verkoopadviseurs.
Contact

Mooie details

Brochures & prijslijsten

Connectiviteit vanuit een nieuw perspectief

De Audi A3 allstreet maakt naadloos deel uit van de digitale revolutie. Baanbrekende digitale features zijn overvloedig aanwezig. Pas je rijervaring aan via MMI of de myAudi-app en verken de digitale facetten van mobiliteit met een scala aan Audi connect-toepassingen.

Een nieuw design voor een nieuw model

Met zijn imposante octogonale Singleframe, gekenmerkt door een unieke honingraatstructuur, onderscheidt de nieuwe Audi A3 allstreet zich meteen. De trapeziumvormige luchtinlaten dragen bij aan zijn dynamische uitstraling. Een opvallende spoilerlip onderaan het front trekt de aandacht naar de beschermplaat aan de onderzijde.

Een knipoog naar een offroad-uiterlijk

Van opzij valt de verhoogde bodemvrijheid direct op. De stoere accenten langs de wielkasten, dorpels en onderaan de deuren versterken het robuuste offroad-uiterlijk. Kies naar eigen smaak tussen een zwarte dakreling of een aluminium variant.

Nieuwe sportieve velgen

De uitstraling van een auto wordt grotendeels bepaald door de velgen. Ontdek een scala aan nieuwe velgontwerpen om uit te kiezen. Opteer voor velgen van Audi en Audi Sport, variërend tot wel 19 inch groot. Een prachtig voorbeeld zijn de zwarte, glanzend gedraaide Audi Sport-velgen met een 5-V-spaak-design.

Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs: