haal-breng-service

Haal- en brengservice

U bent zo van A naar B gebracht

Ik wil een afspraak plannen

Haal- en Brengservice voor klanten

Wanneer uw auto voor een onderhoudsbeurt naar ons moet komen, kan het lastig zijn dit met uw agenda te verenigen. Daarom bieden wij u onze Haal- en Brengservice voor klanten. Onze chauffeur brengt u vanaf al onze vestigingen naar huis of naar uw werk en kan u, desgewenst ook weer ophalen als uw auto klaar is. Eenvoudig en makkelijk, zodat u ook nog tijd heeft voor andere zaken.

Spelregels voor de Wealer Haal- en Brengservice voor klanten:

  • U kunt gebruik maken van de service wanneer uw auto bij Wealer in de werkplaats komt.
  • Vooraf reserveren is niet noodzakelijk. U kunt tijdens het maken van de afspraak aangeven of u hier gebruik van wilt maken.
  • De Haal- en Brengservice rijdt van opening tot 10.00u en van 16.00u tot 17.00u.
  • De Haal- en Brengservice rijdt alleen in de omgeving van de vestiging. Hierdoor verschilt het wegbrenggebied per vestiging.

Haal- en Brengservice voor uw auto*

Naast de Haal- en Brengservice voor klanten heeft Wealer ook een Haal- & Brengservice voor uw auto. Hierdoor is het mogelijk uw auto voor een beurt thuis of op uw werkplek te laten ophalen. Na onderhoud wordt hij dan weer netjes bij u bezorgd.

*Aan deze service zijn kosten verbonden, de voorwaarden en tarieven zijn afhankelijk van de afstand van uw locatie of mogelijk uw leasecontract. Informeer daarom bij uw service adviseur wat de Haal- & Brengservice voor u kan betekenen.

Tip! Vervangend vervoer*

U kunt ook uw vervangend vervoer bij u thuis of op uw werkplek laten brengen en ophalen. Wealer haalt bijvoorbeeld uw eigen auto op voor onderhoud en laat gelijk een vervangende auto bij u achter.

*Aan deze dienst zijn kosten verbonden. Vraag bij uw service adviseur naar de voorwaarden en tarieven.