• Kopen v.a.

    € 34.990,-

De belangrijkste specificaties van de nieuwe Golf

  • Verkrijgbaar als e-hybrid en rij 120* kilometer elektrisch
  • IQ.Light LED Matrix-koplampen (automatisch grootlicht)
  • Customize de achterlichten volledig naar eigen wens
  • Het logo achter op de klep is verlicht
  • Standaard uitgerust met een nieuw groot touchscreen (dit is hetzelfde touchscreen als in de Passat & ID.7)
  • De fysieke knoppen keren weer terug op het stuur (op veler verzoek van gebruikers)
  • Verkrijgbaar als krachtige GTI met 265pk

De Volkswagen Golf nu met een bereik van 120 kilometer en supersnel laden

Met de geüpdatete Golf plug-in hybride leg je de meeste kilometers af op elektriciteit. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar het betekent ook lagere brandstofkosten en extra budget voor plezierige activiteiten zoals dineren en concerten. Pas na 120 kilometer schakelt de benzinemotor in, dus ga gerust ontspannen op vakantie. Bovendien laadt je Golf supersnel op dankzij de snellaadfunctie met een capaciteit tot 50 kW.

Altijd goed zicht in de nieuwe Volkswagen Golf

De IQ.Light LED Matrix-koplampen van de geüpdatete Golf zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook buitengewoon intelligent. Ze passen zich moeiteloos aan elke rijomstandigheid aan en loodsen je door het duister, zonder anderen op de weg te verblinden. Het grootlicht dimt automatisch bij naderende tegenliggers. Een leuke bijkomstigheid: je kunt zelf de uitstraling van je achterlichten instellen via het infotainmentsysteem. Zelfs het logo heeft een verlichte touch.

Het interieur van de nieuwe Volkswagen Golf

In de verbeterde Golf fungeert het grote touchscreen als een naadloze uitbreiding van je smartphone. Beheer moeiteloos je favoriete muziek, podcasts, navigatie en meer, allemaal overzichtelijk vanaf één locatie. Bovendien kun je eenvoudig alle instellingen aanpassen via de handige knoppen op het stuur, zodat je je aandacht op de weg kunt houden en het rijden nog relaxter wordt.

Wil je meer informatie over deze uitvoeringen ontvangen? Neem direct contact met ons op via de knop hieronder!

¹ De genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, leges, recyclingbijdrage en eventueel beheerbijdrage. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de dealer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.