De vernieuwde A3 Limousine bij Wealer

Stijlvol en sportief exterieur en hoogwaardig bestuurder gericht interieur.

 • Kopen v.a.

  € 41.600,-

 • Private lease v.a.

  € 579,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 462,-

 • Bijtelling

  22 %

Optimaal comfort of een dynamische sportieve ervaring

Geniet van een rit op maat in uw Audi A3 Limousine – kies voor optimaal comfort of een dynamische sportieve ervaring. Terwijl u rijdt, bieden de geavanceerde assistentiesystemen extra veiligheid door waakzaam met u mee te kijken. Bovendien draagt de innovatieve mild-hybride technologie bij aan energie-efficiëntie door energie te regenereren.

Opvallend design

De Audi A3 Limousine in de advanced uitvoering is een ware blikvanger, dankzij de frisse vormgeving van de voorzijde met de kenmerkende zeshoekige Audi Singleframe grille en verfijnde details in de luchtinlaten. Ook de tweedimensionale Audi-ringen en een nieuw verlichtingsdesign horen bij de elegante ontwerptaal.

Een interieur volgens uw eigen smaak

Ervaar de hoogstaande kwaliteit en het zorgvuldige ontwerp tot in de kleinste details, zoals de gestroomlijnde S tronic-schakelpook en de vernieuwde middenconsole. Het klimaatregelingspakket plus toont zijn klasse in de verfijnde afwerking: de buitenste ventilatieroosterlamellen zijn verchroomd, terwijl het centrale rooster schittert in elegant zwart.

Het interieur van de auto wordt verfraaid door het lichtpakket, waarbij de ambient lighting zorgt voor een uitnodigende atmosfeer. Met het lichtpakket plus kunt u kiezen uit dertig verschillende kleuren voor uw ambient lighting, waarmee u een persoonlijk kleurenschema kunt samenstellen, in één of twee kleuren. Het lichtpakket pro verrijkt dit alles met extra verlichte stoffen accenten op de deurpanelen.

Sublieme audiobeleving

Laat u in de Audi A3 Limousine meevoeren door de rijke klanken van het SONOS Premium Sound System met 3D-audio. Vijftien hoogwaardige speakers, waaronder een subwoofer, leveren een geluidservaring die u omhult. Geniet van kristalheldere hoge tonen, diepe lage tonen en een robuuste bas die elke nuance van uw muziek tot leven brengt.

Brochures & prijslijst Audi A3 Limousine

Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs:

A3 Limousine