• Kopen v.a.

    € 44.990,-

De nieuwe Škoda Superb bij Wealer

De nieuwe Škoda Superb zet de succesvolle traditie voort door uit te blinken in design, ruimte, comfort, luxe en technologie. Standaard is de Superb uitgerust met mild-hybride technologie en optioneel beschikbaar als plug-in hybride met een elektrisch bereik van meer dan 100 kilometer. Met krachtige lijnen en een vernieuwde designtaal bieden de Superb Hatchback en Combi meer ruimte dan ooit tevoren, met een bagageruimte van 645 liter in de Hatchback en 690 liter in de Combi. Het interieur is gebruiksvriendelijk dankzij fysieke knoppen en een royaal 12,9 inch touchscreen. De Superb wordt geleverd met geavanceerde veiligheidssystemen, waaronder Turn Assist en Crossroad Assist, evenals 28 "Simply Clever"-functies. Verwacht de nieuwe Škoda Superb in 2024 bij Wealer.

De Škoda Superb nu ook als PHEV

De meest recente Superb-variant combineert indrukwekkende prestaties met milieuvriendelijkheid. Naast de benzine- en dieselopties is deze ook verkrijgbaar als Plug-in-Hybride. De Superb is voorzien van geavanceerde veiligheidssystemen, waaronder Turn Assist en Crossroad Assist. Turn Assist ondersteunt u bij scherpe bochten en detecteert mogelijk gevaarlijke situaties, terwijl Crossroad Assist de veiligheid verhoogt bij het naderen van kruispunten.

Een volledig nieuw interieur

De nieuwe Škoda Superb heeft een volledig nieuw ontworpen interieur. Met een digitale cockpit, een head-up display en een vrijstaand 12,9 inch groot infotainmentdisplay. De bediening van de DSG-transmissie is verplaatst naar de stuurkolom, wat extra opbergruimte creëert in de ruim opgezette middenconsole. Daarnaast verbeteren de aanpasbare Škoda Smart Dials de vereenvoudigde bediening, waarbij elke draai-drukknop intuïtieve toegang biedt tot diverse voertuigfuncties. Op elk moment geeft een digitaal display een snel en uitgebreid overzicht.

Škoda Superb met extra veel bagageruimte

De nieuwe Superb heeft imposante afmetingen en biedt een ruim interieur met een genereuze wielbasis van 2,84 meter. Met een lengte van 4,91 meter is de Superb nu 4 centimeter langer dan zijn voorganger. De bagageruimte varieert van 645 liter in de Hatchback tot 690 liter in de Combi (uit te breiden tot 1.920 liter met de achterbank neergeklapt).

De nieuwe Škoda Superb nu ook als hatchback

De nieuwe Škoda Superb is er niet alleen als Combi maar ook als Hatchback. Een interessant model voor de zakelijk berijder.

Beschikbare uitvoeringen van de Škoda Superb