Banner Wealer 2880 x 1200px

Wealer | Mobiliteit voor iedereen

Over ons

Wealer is het aanspreekpunt voor al uw autozaken. Wij zijn officieel dealer in de regio Limburg en omstreken voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi RS en CUPRA.

Wealer bestaat uit sales- en servicevestigingen. Met 7 vestigingen in Heerlen, Sittard, Roermond, Maastricht, Venlo, Venray én Panningen is er altijd een vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt. Daarnaast is er een universele leasemaatschappij Wealerlease en een moderne carwash in Venlo, de WasArena. Ook hebben wij autoschadeherstelbedrijven Schadenet Venlo en Schadenet Beckers. Voor autoverhuur kunt u terecht bij Autop. Daarnaast is Dekkers Tweewielers onze partner in fietsen. Zo bieden wij u totale mobiliteit.

Wij staan dagelijks voor u klaar op het gebied van verkoopadvies, onderhoud, reparatie, leasing, financiering, verzekering, verlengde garantie en schadeherstel. Hiermee bieden wij de particulieren én zakelijke rijder in heel Limburg een totaaloplossing op het gebied van zijn autobehoeften.