De vernieuwde A3 Sportback bij Wealer

Sportief design, is volledig gedigitaliseerd en krachtige en efficiënte motoren.

  • Kopen v.a.

    € 41.100,-

  • Zakelijke lease v.a.

    € 457,-

  • Bijtelling

    22 %

Vooruitgang is bereikbaar

De vernieuwde Audi A3 Sportback met een expressieve voor- en achterkant en een dynamisch silhouet.

Geniet van een rit waarbij digitalisering en connectiviteit centraal staan.

Exterieur

Een rijdend statement

De Audi A3 Sportback maakt indruk met zijn vernieuwde front, voorzien van de nieuwste Audi Singleframe grille, royale luchtinlaten en een uniek grilleontwerp voor elke uitvoeringsvariant. De gestileerde tweedimensionale Audi-emblemen en een innovatief design van de verlichting zijn ook onderdeel van de frisse designfilosofie.

Interieur

Met aandacht gekozen materialen en een verfijnde afwerking verwennen uw zintuigen. Creëer met het lichtpakket pro en de ambient lighting uw eigen sfeervolle lichtomgeving.

De Audi A3 Sportback staat volledig in verbinding met de digitale wereld, boordevol innovatieve digitale mogelijkheden. Personaliseer uw rijbeleving met MMI of de myAudi-app en verken met de uitgebreide Audi connect-services de digitale aspecten van mobiliteit.

Sublieme audiobeleving

Laat u in de Audi A3 Sportback meevoeren door de indrukwekkende luisterbelevenis van het SONOS Premium Sound System met 3D-audio. Vijftien hoogwaardige speakers, waaronder een subwoofer, leveren een geluidservaring die u omhult. Geniet van kristalheldere hoge tonen, diepe lage tonen en een robuuste bas die elke nuance van uw muziek tot leven brengt.

Brochures & prijslijsten

Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs:

A3 Sportback