Audi A3 Sportback

  • Rijklaar € 31.100

Algemene verkoopinformatie

Naar de pagina

Overcompleet: Audi A3 Advance en Advance Sport

Sportieve en expressieve lijnen geven de Audi A3 Sportback een dynamische uitstraling. De lange wielbasis en de korte overhang aan de voorzijde benadrukken de evenwichtige, sportieve proporties. De Audi A3 Sportback voelt zich overal thuis. Zowel in de stad als op de snelweg kan hij goed uit de voeten, mede door de ruime keuze aan assistentiesystemen voor de bestuurder. Met de optioneel leverbare Audi virtual cockpit haalt u dashboardtechnologie aan boord die de rijbeleving versterkt en het gebruiksgemak vergroot.

Vooruitstrevende verlichting

Maak de nacht net zo licht als overdag. De optionele Audi Matrix led-koplampen schijnen met een helder wit en homogeen licht op de weg. Tegemoetkomend verkeer en voorliggers worden binnen de technische mogelijkheden opgemerkt en niet direct beschenen, terwijl de gebieden ertussenin en ernaast volledig verlicht blijven. Deze uiterst adaptieve lichtverdeling verbetert niet alleen het zicht op de weg, maar draagt ook bij aan de veiligheid en het rijcomfort. De dynamische knipperlichten benadrukken nog eens extra dat het om vooruitstrevende verlichting gaat – ook aan de achterzijde.

Audi A3 Advance en Advance Sport

Audi introduceert de Audi A3 Advance en Advance Sport. De Advance-modellen hebben met elkaar gemeen dat ze standaard zeer compleet zijn uitgerust en beschikken over hightech features als LED-koplampen, de digitale Audi virtual cockpit, MMI navigatie plus en de online diensten van Audi connect. De A3 Advance Sport is de overtreffende trap in luxe en comfort, en combineert die eigenschappen met S line en het S line exterieur. De Audi A3 Advance is er – desgewenst inclusief S tronic-automaat met dubbele koppeling zonder meerprijs.

De Audi A3 Advance is er als veelzijdige vijfdeurs Sportback en als stijlvolle Limousine, beide met een zeer complete standaarduitrusting. Voor optimaal comfort zijn er bijvoorbeeld de comfortairconditioning en de middenarmsteun. De weergave van de Audi virtual cockpit is naar wens in te stellen en MMI navigatie plus zorgt voor een efficiënte routegeleiding. Elke nieuwe A3 Advance (Sport) wordt standaard geleverd met drie jaar Audi connect, waarmee de bestuurder toegang heeft tot vele online diensten. LED-koplampen, cruise control en de Audi smartphone interface maken het plaatje compleet. Ondanks alle luxe en hightech is de prijsstelling van de Audi A3 Advance zeer scherp.

Atletisch karakter

De dynamische dakcontouren onderstrepen het atletische karakter van de Audi A3 Sportback. De markante tornadolijn onderlangs de raamlijn en de dynamische lijn boven de dorpels zijn beeldbepalend voor de slank ogende flanken van deze vijfdeurs Audi. Het achteraanzicht wordt gedomineerd door de driedimensionale achterlichten, de scherp getekende lijnen en een brede diffusor. S line past goed bij het dynamische karakter van de Audi A3 Sportback.

De dynamische touch

Advance Sport staat bij de Audi A3 Sportback, Limousine en Cabriolet voor alle luxe en hightech van de Advance-modellen én een flinke dosis dynamiek. De sportieve uitstraling komt op het conto van S line (o.a. 18 inch lichtmetalen velgen, sportstoelen vóór, zwarte hemelbekleding) en het S line exterieur, met onder meer een grille in hoogglans zwart, diffuser achter en de S line achterspoiler. Het lichtpakket en een afgevlakt stuur zijn tevens inbegrepen. Bovendien zijn de voorstoelen verwarmd en de geluidskwaliteit is van topklasse dankzij het Audi sound system en DAB+ digitale radio.

Wil je meer weten over de AUDI A1 Sportback? Kom dan langs bij Wealer, of neem contact met ons op.

Bestandsnaam Bestandstype Bestandsgrootte
PDF Prijslijst Audi A3 Sportback - mei 2019 - Wealer.pdf PDF 5.12 MB Downloaden
PDF Lichtmetalen wielensets Audi A3 Sportback - Wealer.pdf PDF 2.14 MB Downloaden
PDF Accessoires Audi A3 Sportback - Wealer.pdf PDF 7.13 MB Downloaden
PDF Brochure Audi A3 Sportback - Wealer.pdf PDF 19.16 MB Downloaden
Configurator Audi

Voorbeeldberekening: A3 Sportback

Kredietsom € 23.325 Maandlasten € 297 Totaalprijs krediet € 26.242 Effectieve rente op jaarbasis 4,99% Slottermijn € 15.550 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 31.100 Aanbetaling € 7.775
Sluiten

Financier de Audi A3 Sportback vanaf € 297 p/m

€ 31.100
€ 23.325
€ 297

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
Audi A3 Sportback

Kredietsom € 23.325 Maandlasten € 297 Totaalprijs krediet € 26.242 Effectieve rente op jaarbasis 4,99% Looptijd 36 maanden