Flex Lease

Kies nu, wissel later

Jij blijft als ondernemer hoogwaardig werk leveren. Ondanks uitdagende omstandigheden, zoals het ontstaan van zero emissie zones en de afschaffing van de bpm-vrijstelling. Het kiezen van een nieuwe bedrijfswagen kan daardoor moeilijk zijn. Ga je voor elektrisch? Hybride? Of toch nog een keertje diesel?

Met Flex Lease ben je niet gebonden. Kies nu de bedrijfswagen die het beste bij jouw behoeften past, en stap na een jaar eenvoudig over naar een ander model als dat nodig is.

Hoe werkt Flex Lease?

Voor een bescheiden extra bedrag bovenop je maandelijkse leasekosten, stap je na één jaar simpel over naar een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen naar keuze. Bijvoorbeeld, je kunt nu al een Caddy Cargo leasen met Flex Lease vanaf slechts € 33 extra per maand, en na een jaar overstappen naar een gloednieuwe elektrische ID. Buzz Cargo.
 
Voor mekaar. Met de Crafter voorraad actie.

Benieuwd naar Flex Lease? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan

Disclaimer

*Een Flex Lease contract van Volkswagen Bedrijfswagens heeft altijd een maximale looptijd van 48 maanden en daarnaast altijd een maximaal kilometrage van 140.000 km (35.000 km per jaar). Het Flex Lease contract is daarnaast altijd na 1 jaar opzegbaar, ongeacht het aantal tot dan toe gereden kilometers, op voorwaarde dat er een ander Full Operational Lease contract van Volkswagen Bedrijfswagens (modelvrije keuze) tegenover staat. De genoemde tarieven voor zowel Full Operational Lease als de Flex Lease opslag tarieven zijn berekend o.b.v. een looptijd van 48 maanden en een kilometrage van 20.000 km per jaar.