Wealer is jouw ServicePlus Dealer voor bedrijfswagens in Limburg

Wat betekent ServicePlus voor jouw als ondernemer?

Wealer is jouw ServicePlus Dealer voor bedrijfswagens in Limburg. Je kunt dus altijd rekenen op Wealer en de extra services voor jouw Volkswagen bedrijfswagen. Deze extra services bestaan uit:

1. Haal- en brengservice

We halen jouw bedrijfswagen op voor onderhoud of reparatie en brengen hem terug als hij klaar is. Zo ben je altijd verzekerd van goed onderhoud, waar je ook bent.

2. Afspraak binnen 3 werkdagen

Om je mobiel te houden voeren we reparaties zo snel mogelijk uit. Lukt het niet om een afspraak binnen 3 werkdagen te plannen? Dan kun je gebruikmaken van onze Express Service.

3. Express Service

Met name bedoeld voor reparaties die maximaal twee uur in beslag nemen. Zo kan je bedrijfswagen snel weer de weg op.

4. Koelwagenservice

Onderhoud op maat voor Koelwagens die net iets meer aandacht nodig hebben.

5. Twin Repair

Twee monteurs die samen aan je bedrijfswagen werken. Dat betekent dat je twee keer zo snel weer onderweg kunt!

6. Bandenservice

Al onze services rond je halfjaarlijkse bandenwissel inclusief de juiste opslag in ons bandenhotel. Zodra de winter of zomer zich aandient, staan wij in de startblokken om je banden te wisselen.

7. Shop-in-shop

Wij regelen alle bijzondere producten en diensten die je nodig heeft voor uw bedrijfswagen. Van inrichting van laadruimtes, speciale accessoires tot extra verlichting.

8. Aanname en aflevering op locatie

Wil je dat we je bedrijfswagen op een alternatieve locatie aannemen of afleveren na reparatie? Bezoek een van onze vestigingen.

9. We staan altijd voor je klaar

Heb je specifieke vragen? We staan altijd klaar om ze te beantwoorden. Bel, mail of maak een afspraak via de werkplaatsplanner.