240125_Brede visual 2880 x 1200px

Werken bij Wealer

Kom jij ons team versterken? 
Bij Wealer geloven we dat onze medewerkers de drijvende kracht achter ons succes zijn. Daarom streven we ernaar om een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd, geïnspireerd en gemotiveerd voelt. We zijn trots op ons hechte team en we moedigen groei en ontwikkeling aan op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Wij hebben vacatures voor onze 7 sales- en servicevestigingen, onze lease afdeling, wasstraat en schadeherstelbedrijven. Is er op dit moment geen passende vacature? Stuur ons een open sollicitatie en wellicht is er toch een match!

Waarom werken bij Wealer?

Onze vacatures

Wie is Wealer

Wij zijn een dynamische organisatie met enthousiaste, ambitieuze en authentieke collega’s.    

Onze medewerkers zijn gepassioneerde autoliefhebbers en zijn trots op onze mooie, vooraanstaande merken en organisatie. Graag zetten we een stap extra voor onze (interne) klant! 

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier naar het werk komen en passie hebben voor hun vak. Wealer biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden en voordelen. We streven naar een goede balans tussen werk en privéleven en we investeren in de groei en het welzijn van onze medewerkers. Er wordt veel aandacht gegeven aan de professionele ontwikkeling door o.a. PON academy. Maar ook persoonlijke groei vinden we belangrijk. 

De factor ‘fun’ speelt ook een belangrijke rol! Zo organiseren we ieder jaar feestelijke personeelsbijeenkomsten met alle Wealer collega’s.

Kom jij ons team versterken?

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen passende vacature? Stuur ons een open sollicitatie en wellicht is er toch een match!

Heb je vragen? Ons HR team staat voor je klaar!