Disclaimer

Aansprakelijkheid
Wealer stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten en diensten en een bezoek brengt aan onze site. Hoewel de informatie op de website van Wealer Autogroep met zorg is samengesteld en als doel heeft deze zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven, is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up to date is. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site zijn te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten of daarvoor aansprakelijkheid te aanvaarden. Aan de inhoud van deze site kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan Wealer B.V., of haar licentiegevers. Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Wealer B.V.

Virussen en veiligheid
De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden. Wealer B.V. is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de website zouden voorkomen. Wealer B.V. is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de website van Wealer zijn gelinked.

Andere sites
Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. Wealer B.V. is op geen enkele manier aansprakelijk voor het gebruik van deze sites, of voor de gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u zich richten tot Wealer B.V. , ter attentie van: Afdeling Marketing.