De nieuwe Škoda Kodiaq bij Wealer

De Škoda Kodiaq, de grootste SUV van Škoda, is nu ruimer, comfortabeler, praktischer en veiliger dan ooit tevoren. Met zijn vernieuwde ontwerp, uitgebreide interieurconcept en geavanceerde aandrijftechnologieën verlegt de Kodiaq opnieuw de grenzen. Daarnaast is deze indrukwekkende SUV beschikbaar als krachtige plug-in hybride en efficiënte mild-hybride. Ervaar modern gebruiksgemak met talloze connected mogelijkheden. De gloednieuwe Kodiaq wordt in het voorjaar van 2024 verwacht bij de dealers. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van prijzen en beschikbaarheid.

Škoda Kodiaq ook beschikbaar als 7-persoons auto

De nieuwe Kodiaq wordt aangeboden als zowel een vijf- als zevenzitter. De 7-zits variant biedt 1,5 cm extra hoofdruimte in vergelijking met zijn voorganger. Achter de derde zitrij van de zevenzitter bevindt zich een bagageruimte met een capaciteit van 340 liter. Door de derde rij neer te klappen, wordt dit vergroot tot een indrukwekkend volume van 2.035 liter. Dit biedt extra ruimte, ideaal voor een groot gezin of wanneer je er op zaterdag op uit gaat met vrienden.

Een verfrissend nieuw interieur

De nieuwe Kodiaq beschikt over een digitale cockpit, een head-up display en een vrijstaand infotainmentdisplay van maar liefst 12,9 inch. De bediening van de DSG-transmissie is nu verplaatst naar de stuurkolom, waardoor de ruim opgezette middenconsole extra opbergruimte biedt. Bovendien optimaliseren de aanpasbare Škoda Smart Dials de gebruiksvriendelijkheid. Met elke draai-drukknop krijg je intuïtieve toegang tot diverse voertuigfuncties, terwijl een digitaal display op elk moment zorgt voor een snel en uitgebreid overzicht.

Škoda Kodiaq als Plug-in hybride

De plug-in hybride uitvoering van de Škoda Kodiaq integreert een 1.5 TSI verbrandingsmotor met een elektrische motor. Met een totaal systeemvermogen van 150 kW (204 pk) en een elektrisch rijbereik van meer dan 100 kilometer*, biedt deze variant een combinatie van krachtige prestaties en een efficiënt benzineverbruik. De hoogspanningsbatterij, met een capaciteit van 25,7 kWh, kan moeiteloos worden opgeladen via een stopcontact, een laadpaal, een wallbox of een snellaadstation.

Een nieuw infotainment met Smart Dials

De nieuwe Kodiaq wordt standaard geleverd met een Virtual Cockpit van 10,25 inch en een centraal geplaatst 10-inch touchscreen (optioneel verkrijgbaar in 13 inch - afbeelding links). De innovatieve standaard Smart Dials met kleurendisplay zijn draai-drukknoppen waarmee de bestuurder verschillende functies kan regelen, zoals geluidsvolume, ventilatie, airconditioning, rijmodus en de zoom van de navigatiekaart.