De nieuwe Volkswagen Golf Variant (nu te bestellen)

De eigentijdse Volkswagen Golf Variant biedt het beste van de Golf, gecombineerd met een overvloed aan ruimte voor passagiers en bagage.

De belangrijkste specificaties van de nieuwe Golf Variant

  • Koplampen met automatisch grootlicht
  • Customize de achterlichten volledig naar eigen wens
  • Het logo achter op de klep is verlicht
  • Standaard uitgerust met een nieuw groot touchscreen (dit is hetzelfde touchscreen als in de Passat & ID.7)
  • De fysieke knoppen keren weer terug op het stuur (op veler verzoek van gebruikers)
  • Een lage laaddrempel met in hoogte verstelbare laadvloer
  • ChatGPT geïntegreerd in de stemassistent 

De Volkswagen Golf Variant iconisch en toch modern

De vernieuwde Golf Variant, net als zijn iconische 50-jarige voorganger, heeft een strakkere en modernere uitstraling gekregen. Let vooral op de vernieuwde vormgeving van de verlichting, het bumperontwerp, de velgen en de opvallende nieuwe kleuropties. Deze subtiele en doordachte aanpassingen laten zien dat praktische familieauto's absoluut ook mooi kunnen zijn.

Altijd goed zicht in de nieuwe Volkswagen Golf Variant

Deze koplampen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook buitengewoon intelligent. Ze passen zich aan elke rijomstandigheid aan en bieden verlichting in het donker zonder andere weggebruikers te verblinden. Het grootlicht schakelt automatisch naar dimlicht wanneer er een tegenligger nadert. Een leuk extraatje: via het infotainmentsysteem kun je zelf de uitstraling van je achterlichten instellen. Ook het logo is verlicht, wat zorgt voor een subtiele en moderne touch.

Het interieur van de nieuwe Volkswagen Golf Variant

De achterklep openen terwijl je één arm een kind draagt en de andere een volle boodschappentas vasthoudt? Geen probleem. Plaats gewoon je voet onder de achterbumper en voilà! Dankzij de lage laaddrempel en de in hoogte verstelbare laadvloer wordt in- en uitladen extra eenvoudig. En als je extra ruimte nodig hebt, kun je eenvoudig (een deel van) de achterbank neerklappen.

Wil je meer informatie over deze uitvoeringen ontvangen? Neem direct contact met ons op via de knop hieronder!

¹ De genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, leges, recyclingbijdrage en eventueel beheerbijdrage. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de dealer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.