De nieuwe Volkswagen Passat

De nieuwe Volkswagen Passat staat in onze showroom. Plan direct jouw showroomafspraak in met een van onze verkopers via onderstaand formulier!

De Volkswagen Passat eHybrid is vanaf nu te bestellen. Geniet van 134 km* elektrisch rijbereik.

  • Kopen v.a.

    € 48.985,-

50 jaar Volkswagen Passat

De nieuwe Volkswagen Passat is reeds gepresenteerd door Volkswagen. De Passat is na de Golf het meest verkochte model door Volkswagen. Zelfs voor de Volkswagen Kever. Volkswagen heeft met de nieuwe Passat een volledig nieuw model toegevoegd. Deze nieuwe stationwagon is weer helemaal bij de tijd en dat precies op het moment dat de Passat als model 50 jaar bestaat!

Het exterieur van de nieuwe Volkswagen Passat

Wat direct opvalt aan de nieuwe Passat is dat deze zowel voor als achter een LED-strip heeft die doorloopt. Daarnaast is de Passat 15cm langer ten opzichte van zijn voorganger. Dit zorgt voor meer ruimte in de kofferbak en meer ruimte voor de passagiers op de tweede zitrij. De Passat is in Nederland enkel nog verkrijgbaar als variant. Met de nieuwe dynamische schokbrekers die tot wel 15 niveaus kunnen worden gespecificeerd rijd je altijd comfortabel.

Het interieur van de nieuwe Volkswagen Passat

Het interieur van de nieuwe Volkswagen Passat heeft een flinke upgrade gekregen. Zo is de afwerking van premium kwaliteit en is de Passat nu optioneel uitgerust met ergoActive voorstoelen. Deze stoelen beschikken over massage- en airconditioningfuncties voor extra comfort onderweg. Het dashboard van de Passat heeft als eyecatcher het 13 of 15 inch infotainmentscherm. Volkswagen heeft duidelijk geluisterd naar de feedback van haar klanten. Zo zijn de knoppen op het stuur weer terug. Klanten hebben uitdrukkelijk gevraagd om de terugkomst van deze knoppen en Volkswagen brengt deze dus bij de nieuwe Passat terug!

Motoren van de nieuwe Volkswagen Passat

De nieuwe Volkswagen Passat wordt geleverd met drie verschillende motoren. De eerste motor betreft een mild hybride motor. De overige twee motoren betreffen Plug-in hybride varianten. Deze laatste twee motoren hebben een elektrische actieradius van 134km*. Het snelladen heeft ook een flinke boost gekregen zo kun je laden met 50kw en 11kw thuis.

Beschikbare uitvoeringen van de Volkswagen Passat

Brochures en prijslijsten Passat

Wil je meer informatie over deze uitvoeringen ontvangen? Neem direct contact met ons op via de knop hieronder!

¹ De genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, leges, recyclingbijdrage en eventueel beheerbijdrage. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de dealer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.