CNG installatie tank keuren

Gastanks die ouder zijn dan vier jaar moeten worden voorzien van een geldig inspectierapport. Het uitvoeren van deze inspectie is geen onderdeel van een standaard APK-keuring, maar hier is een aparte CNG tank keuring voor. Wealer Heerlen is een officieel erkend inspectiepunt voor CNG tank keuringen voor alle automerken.

U kunt eenvoudig online via onze werkplaatsplanner een afspraak maken hiervoor. Let op: het keuren van CNG tanks is alleen mogelijk op onze vestiging in Heerlen (Terhoevenderweg 100).
Zodra de CNG tank wettelijk is goedgekeurd, is dit geldig voor een periode van 2 tot 4 jaar (merk en model afhankelijk). U ontvangt van ons een wettelijk verplichte inspectiesticker. 

We kunnen de keuring voor alle merken auto's uitvoeren met uitzondering van vrachtwagens. De keuring is eenvoudig te combineren met de APK of een onderhoudsbeurt.

Kosten
De kosten voor de CNG installatie keuren (t/m twee tanks) bedragen 303,04 incl. BTW. Voor het keuren van iedere volgende tank betaalt u € 139,69 incl. BTW.