Een stroom aan elektrische modellen

Bij Wealer maken we elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen. Dat doen we met verschillende modellen als de Volkswagen ID.3, ID.4, de Audi e-tron, de SEAT Mii electric, de ŠKODA ENYAQ iV en de Volkswagen e-Crafter. Ieder model is op zijn eigen manier vernieuwend, maar altijd met de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Elektrisch rijden

Lage onderhoudskosten

Een elektrische auto is in aanschaf duurder. Dat heeft te maken met het feit doordat elektrische auto's nog niet massaal geproduceerd worden. Daarentegen zijn de onderhoudskosten een stuk lager. Er zijn vergaande plannen vanuit de overheid om een subsidie voor elektrische voertuigen te realiseren. Hierdoor wordt de aanschaf van een elektrische auto waarschijnlijk eenvoudiger te realiseren.

Duurzaam

Een elektrische auto is opvallend stil dankzij de stille elektromotoren. Elektrisch rijden zorgt er ook voor dat u geen CO2 en stikstof uitstoot. Bovendien kunnen veel onderdelen van een elektrische auto gerecycled worden. Bovenstaande 3 redenen maakt elektrisch rijden beter voor mens en milieu.

Onze elektrische modellen

Knap staaltje techniek

Hoe lang de batterij van uw elektrische auto meegaat, hangt af van de frequentie van opladen en ontladen. Overigens geeft Volkswagen u de garantie dat de batterij na 8 jaar of 160.000 km, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet, niet onder de waarde van 70% van de bruikbare capaciteit valt. 

Meer informatie over laden