Private Lease Deals bij Wealer

Om mobiliteit makkelijk te maken hebben wij nu Private Lease deals

Rij weg in een nieuwe auto vanaf € 349,-* p/mnd. Tijdens Heel Limburg mobiel kun je profiteren van Private Lease voordeel op de merken: Volkswagen, Audi, SEAT & Škoda.

Volkswagen Private Lease Deals

Private Lease Deal: Volkswagen Polo

Ontdek de Volkswagen Polo: innovatiever, digitaler en veiliger dan ooit. Een hele fijne compacte auto waardoor inparkeren een fluitje van een cent is. Private Lease de Polo nu voor € 349,- p/m*.

Private Lease Deal: Volkswagen Taigo

De Taigo is een sportieve crossover. Een coupé met veel binnenruimte. Deze SUV van Volkswagen kost in de Private Lease € 389,- p/m*.

Private Lease Deal: Volkswagen T-Cross

De T-Cross is vernieuwd. Makkelijk inparkeren, genoeg binnenruimte en slimme assistenten. De instap SUV van Volkswagen kost in de Private Lease € 409,- p/m*.

Audi Private Lease Deals

Private Lease Deal: Audi A1

De kleinste Audi is er een die sportief en karaktervol is. Een volt design en mooie aankleding van binnen en van buiten. Private Lease de Audi A1 nu voor € 475,- p/m*.

Private Lease Deal: Audi A3

De Audi A3 is ontworpen met strakke lijnen. Hierdoor oogt de auto snel en sportief. Combineer dat met een gaaf interieur en je weet dat het goed zit. Private Lease de Audi A3 nu vanaf € 575,- p/m*.

Private Lease Deal: Audi Q2

De Audi Q2 is de instap SUV van Audi. Vanwege zijn hoogte heeft deze Audi een stoer uiterlijk. Voeg daarbij premium rijcomfort en een strakke wegligging en je bent verkocht. De Audi Q2 private lease je voor € 525,- p/m*.

SEAT Private Lease Deals

Private Lease Deal: SEAT Ibiza

De SEAT Ibiza is een die scoort als het om de verhouding prijs-kwaliteit gaat. Voeg hier een sportief onderstel en Spaans temperament aan toe en je hebt een heerlijke combinatie. Private Lease de SEAT Ibiza voor € 369,- p/m*.

Private Lease Deal: SEAT Leon Sportstourer

De SEAT Leon Sportstourer is een auto met een snelle uitstraling. De wegligging van de auto is heerlijk en de binnenruimte is fantastisch. Private Lease een SEAT Leon Sportstourer nu voor € 549,- p/m*.

Private Lease Deal: SEAT Arona

De SEAT Arona is de instap SUV van SEAT. Op zoek naar SUV (lees grote instap) waar je veel krijgt voor een goede prijs? De SEAT Arona is jouw auto. Private Lease de SEAT Arona nu voor € 349,- p/m*.

Škoda Private Lease Deals

Private Lease Deal: Škoda Fabia

De vierde generatie Škoda Fabia oogt volwassen en sportief. Standaard voorzien van Simply Clever features. Dat is nu pas echt handig. Private Lease de Škoda Fabia nu voor € 379,- p/m*.

Private Lease Deal: Škoda Scala

De Škoda Scala is vernieuwd. Een strak design waardoor Scala volledig tot zijn recht komt. De auto is nu bovendien voorzien van diverse nieuwe technologieën en luxe functies. Private Lease de Škoda Scala nu voor € 409,- p/m*.

Private Lease Deal: Škoda Enyaq iV

De Škoda Enyaq iV is de best verkopende elektrische auto van alle VAG-merken dit jaar. Een eigentijds design en heel veel waar voor je geld zorgt ervoor dat deze Škoda geliefd is bij velen. Om dit te vieren is de Škoda Enyaq iV nu tijdelijk extra aantrekkelijk in de Private Lease voor € 499,- p/m*.

* Wealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.