2104-vw-uefa-euro-2020-header.jpg

Voetbal is van iedereen

Volkswagen is voor iedereen

Samen op weg naar UEFA EURO 2020

Volkswagen is officieel Trotse supporter van alle Oranjefans én Duurzame mobiliteitspartner van de KNVB en de UEFA. Ons doel: heel veel mooie doelpunten op alle velden en zoveel mogelijk de nul houden als het gaat om de CO2-uitstoot rondom de wedstrijden. De komende uitdaging is Europees Kampioen worden. Samen juichen we het Nederlands elftal naar de finale op 11 juli. Doe je mee?

Gezocht!

Wedstrijdbaljongen/meisje

Breng jij dit EK de wedstrijdbal veilig naar de middenstip? Het is zondag 13 juni. De spanning stijgt. Alle ogen zijn op jou gericht. Want jij hebt de taak om de officiële EK wedstrijdbal naar de middenstip te brengen. Bewaak en bescherm de bal met je leven, heb jij het in je? Geef je snel op als wedstrijdbaljongen/meisje.

Scoor nu kaarten voor het EK voetbal

Wil jij Oranje toejuichen vanaf de tribune? Check de acties

Start jouw Private Lease en ga naar het EK! Jouw nieuwe Volkswagen is de Sleutel tot Oranje. Kies snel een compleet uitgeruste Volkswagen, start je Private Lease en krijg 2 gratis kaarten voor een EK wedstrijd van Oranje in de Johan Cruijff arena. De actie loopt t/m 25 mei. Wees er snel bij, want OP = OP*.

In mei een APK.In juni naar het EK

Het wordt een bijzonder EK voetbal. Gelukkig mét fans in het stadion en jij kunt erbij zijn! Plan snel je APK in bij de Volkswagen dealer. Zo maak je kans op 2 van de 200 kaarten voor Oranje in de Johan Cruyff Arena**.

Mis niets van Oranje en het EK

Kun jij ook niet wachten tot het zover is? Download hier het UEFA EURO 2020 wedstrijdschema en maak alvast je agenda leeg. Zo weet jij precies wanneer jij moet klaarzitten voor onze helden.

Actievoorwaarden

* Download hier de actievoorwaarden van de Private Lease EK actie.

** Download hier de actievoorwaarden van de APK EK actie.