Alleen bij Škoda: de Black-and-beyond-cyber-monday-to-sunday-not-just-one-saturday-but-two-full-weeks-private-lease-deals

  • Twee volle weken lang de allerscherpste private lease-deals
  • Škoda Scala in de actieperiode vanaf slechts € 269* per maand
  • Ook extra aantrekkelijk én nog dit jaar te rijden: Fabia COMBI, Kamiq en nieuwe Octavia COMBI

De Black-and-beyond-cyber-monday-to-sunday-not-just-one-saturday-but-two-full-weeks-private-lease-deals. Een hele mond vol, maar alleszeggend: van vrijdag 20 november t/m donderdag 3 december biedt de Škoda-dealer de allerscherpste private lease-deals van 2020. Zo is de Škoda Scala bijvoorbeeld al te rijden vanaf slechts € 269 per maand*. Bijkomend voordeel is dat de Black-and-beyond-cyber-monday-to-sunday-not-just-one-saturday-but-two-full-weeks-private-lease-deals-modellen vrijwel direct leverbaar zijn.

Black Friday, Cyber Monday, Singles Day en misschien nog wel meer dagen hebben één belangrijk nadeel: ze duren maar een dag, en dat is voor Škoda te kort. Het Simply Clever-merk pakt namelijk twee weken lang uit met zeer scherpe private lease-deals, voor veel toppers uit het gamma. Een voorbeeld is de trendy Scala, die nog dit jaar te rijden is vanaf € 269 per maand*. Maar ook de Fabia COMBI, Škoda’s compacte alleskunner, is er tijdens de-actie-met-de-lange-naam al vanaf slechts € 259* maand. Andere modellen waarvoor de private lease-deals van het jaar gelden, zijn de compacte SUV Kamiq (vanaf € 305/mnd*) én de nieuwe Octavia COMBI (vanaf € 379/mnd*). Voor alle modellen geldt dat ze nog dit jaar worden geleverd.

Rijplezier zonder wachttijd

Op één punt lijken de Black-and-beyond-cyber-monday-to-sunday-not-just-one-saturday-but-two-full-weeks-private-lease-deals wel op Black Friday en andere actiedagen: de scherpe prijzen zijn er zo lang de voorraad strekt. En die voorraad is beperkt, onder het motto ‘op is ook op’. Wie een beetje Simply Clever is, meldt zich dus zo snel mogelijk bij de Škoda-dealer. Het voordeel van voorraad is bovendien dat de gewenste auto nog dit jaar voor de deur staat. Ofwel: rijplezier zonder wachttijd.

Nog even over Private Lease

Met Škoda Private Lease rijd je je favoriete model voor een vast bedrag per maand. Zorgeloos rijplezier staat daarbij centraal: in het maandbedrag is met uitzondering van brandstof alles inbegrepen: van verzekering en onderhoud tot en met motorrijtuigenbelasting. En bij onverwachte situaties zoals werkloosheid is de leaseovereenkomst kosteloos op te zeggen. Škoda Private Lease biedt bovendien alle zekerheden van het officiële Keurmerk Private Lease.

 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 29 november 2020, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.