Onze showroom is weer geopend op afspraak

Wij zijn enorm blij dat we u dankzij de aangepaste overheidsmaatregelen weer mogen ontvangen in onze showrooms! U kunt vanaf 3 maart een afspraak maken om binnen een gepland tijdslot langs te komen. Uiteraard met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen zodat u veilig een bezoek kunt brengen. De showroomafspraken worden georganiseerd aan de hand van de onderstaande richtlijnen: 

  • Er mogen maximaal 2 bezoekers per verdieping tegelijk in de showroom ontvangen worden;
  • Bezoekers dienen zich minimaal 4 uur van te voren aan te melden voor een afspraak in de showroom.

Bent u geïnteresseerd in de aankoop of lease van een nieuwe auto of occasion en wenst u een afspraak te maken in een van onze showrooms? Geef dan makkelijk en snel uw voorkeur aan via onderstaande button voor een persoonlijke afspraak.

Werkplaatsafspraak

Uw werkplaatsafspraak

Onze werkplaatsen blijven geopend zodat u altijd veilig de weg op kunt. Reeds geplande werkplaatsafspraken kunnen daarom gewoon plaatsvinden. Mocht uw afspraak onverhoopt niet door kunnen gaan dan zullen wij u dit telefonisch laten weten. U hoeft hiervoor zelf geen contact op te nemen.

Heeft u onderhoud nodig?

Via onze werkplaatsplanner maakt u gemakkelijk online een afspraak voor uw onderhoud, reparatie of APK. We begrijpen dat u misschien liever de deur niet uit wil. Indien gewenst, halen wij uw auto op en brengen wij uw auto weer terug na de onderhoudsbeurt.

Wilt u liever online geholpen worden?

Ons online team staat voor u klaar!

Alles is even anders, ook voor ons. Maar wij weten ook hoe belangrijk het is dat u juist nu op mobiliteit en op ons kunt rekenen. Hoewel onze showrooms en werkplaatsen open zijn, en we de nodige voorzorgsmaatregelen hebben getroffen, kunnen wij ons voorstellen dat u in verband met Corona liever de deur niet uit gaat. Ook in deze situatie willen wij er voor u zijn. Daarom hebben wij ons online team uitgebreid inclusief de contactmogelijkheden. Wilt u een nieuwe auto of occasion aanschaffen? Dan staan onze online verkoop adviseurs voor u klaar. 

Chatten of Whatsappen

U kunt gebruikmaken van onze chatfunctie rechtsonder op de website of u kunt WhatsAppen met een van onze online verkoopadviseurs. Hoe makkelijk is dat? Klik hiervoor op het Whatsapp logo die u vindt op de detailpagina's bij onze voorraadauto's.