Audi TT RS Coupé

Ultiem sportief

  • Kopen v.a.

    € 103.549,-

  • Private lease v.a.

    € 1.399,-*

  • Bijtelling

    22 %

Ultiem sportief

De Audi TT RS Coupé is ongekend sterk, heeft een aansprekend design en biedt een weergaloze wegligging en rijdynamiek. Performance is an attitude.

Rijbeleving

Ontworpen en gebouwd voor sportieve uitdagingen. De Audi TT RS Coupé.

Exterieur. De TT RS Coupé is sinds de tweede generatie van de Audi TT de topversie binnen deze modelreeks.

Interieur. Met behulp van optionele pakketten kunt u de interieurkleuren van de Audi TT RS Coupé aan uw smaak aanpassen.

Krachtig, snel en dynamisch

Vermogen

294 kW (400pk)

Acceleratie

3,7s (0-100 km/h)

Koppel

480 Nm (2.250-5.850 toeren)

Een motor met karakter

De Audi TT RS Coupé dankt zijn goede prestaties aan onze 2.5 TFSI-motor. Deze verbruikt gemiddeld1 8,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-uitstoot1 bedraagt 193–194 g/km. Dankzij de 1-2-4-5-3-ontstekingsvolgorde, waarbij afwisselend naastgelegen cilinders en zo ver mogelijk uit elkaar liggende cilinders een bougievonk ontvangen, produceert onze veelvuldig bekroonde motor een geheel eigen geluid.

High performance. De standaard 7-traps S tronic en quattro permanente vierwielaandrijving met speciale TT RS-regeling dragen bij aan de topprestaties van de Audi TT RS Coupé.

Speciale RS-technologieën. Het RS-sportonderstel geeft de Audi TT RS Coupé extra sportieve rijeigenschappen. De vaste RS-achtervleugel verhoogt de neerwaartse druk, voor een nog betere wegligging. Met de standaard high performance RS-remmen staat u in een mum van tijd stil.

Onmiskenbaar RS

Speciale RS-kenmerken benadrukken het sportieve karakter van de Audi TT RS Coupé.

Een overtuigende uitstraling

Aan de voorkant van de TT RS Coupé is de Audi Singleframe het opvallendste kenmerk. Deze heeft een glanzend zwarte honingraatstructuur en matzwarte omlijsting. Onderaan is een groot quattro-logo aangebracht. Van opzij gezien maken de dorpelverbredingen met zwarte afwerking indruk. Verheug u ook op het zware geluid dat de RS-uitlaten met ovale eindstukken produceren. De zwarte diffusorafwerking aan de achterzijde maakt het plaatje compleet.

Showtime

De optionele Audi matrix-oledachterlichten maken indruk met hun technische raffinement en innovatieve design. Als ze aangaan, vertonen de vier haardunne verlichtingslagen een complete animatie. De koplampen zijn er ook met matrix-ledtechnologie. Daarmee is het niet meer nodig om op donkere buitenwegen zelf tussen dim- en grootlicht te switchen. Een regelunit zorgt ervoor dat afzonderlijke diodes aan- of uitgaan. Op die manier reageert de verlichting op elke verkeerssituatie.

De focus ligt op RS

Van huis uit is het interieur van uw Audi TT RS Coupé opgewaardeerd met diverse speciale RS-kenmerken

Uw commandopost. De transmissiehendel en rvs-pedalenset zijn specifiek voor de RS. RS-logo’s zijn onder meer te vinden op de verlichte instaplijsten in de deuropeningen en bovenaan de rugleuningen van de voorstoelen.

Gebruiksvriendelijk. Bij het optionele ‘MMI navigatie plus’ hoort een touchpad op de draai-/drukknop in de middenconsole, dat geschikt is voor handschriftherkenning, scrollen en zoomen.

Duidelijke informatie. De standaard Audi virtual cockpit in de Audi TT RS Coupé toont onder meer de G-kracht die wordt ervaren tijdens het snellere bochtenwerk, remmen en accelereren.

Bang & Olufsen Sound System. Deze optionele geluidsinstallatie heeft een 680 watt versterker, waaraan twaalf luidsprekers zijn gekoppeld.

 

 


 

TT RS Coupé