Jouw vertrouwde Volkswagen, nu ook in een hybride uitvoering. Met de nieuwe Golf, Passat én Tiguan rijdt je de eerste 120 kilometer elektrisch. Deze auto's zijn daardoor ook zuinig en milieuvriendelijk.

De nieuwe Tiguan eHybrid

Vanaf medio maart is de Plug-in Hybride Tiguan met versies tot wel 128 km elektrische range bestelbaar. 

✔️ Beschikbaar met 204 of 272 pk
✔️ Nu al te reserveren bij Wealer

De nieuwe Passat eHybrid

De Plug-in Hybride Passat is vanaf medio april bestelbaar. Beschikbaar in versies die tot wel 100 km volledig elektrisch rijden.

✔️ Beschikbaar met 204 of 272 pk
✔️ Nu al te reserveren bij Wealer

De nieuwe Golf

De Plug-in Hybride Golf is vanaf medio juni bestelbaar en is beschikbaar in versies die tot wel 120 km volledig elektrisch rijden.

✔️ Nu al te reserveren bij Wealer

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar de nieuwe Tiguan, Passat of Golf? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij houden je vrijblijvend op de hoogte van alle ontwikkelingen.

De voordelen van hybride rijden

Als je kiest voor een hybride auto dan profiteer je van verschillende voordelen, waaronder:

  1. Verminderde brandstofuitgaven: Hybride auto's zijn zuiniger, omdat ze zowel een elektromotor als een benzinemotor hebben. Hierdoor hoef je minder vaak te tanken en bespaar je geld op brandstofkosten.
  2. Milieuvriendelijker: Hybride auto's produceren minder CO2 en verminderen de uitstoot van schadelijke stoffen zoals stikstofoxiden en fijnstof, wat gunstig is voor het milieu en de gezondheid.
  3. Stil rijden: Omdat hybride auto's ook op elektriciteit kunnen rijden, zijn ze stiller dan benzine- en dieselauto's. Waardoor het rijcomfort eventueel wordt verbeterd.
  4. Minder onderhoud: Doorgaans vereisen hybride auto's minder onderhoud omdat er minder slijtage is aan de remmen en de motor.
  5. Belastingvoordelen: Sommige landen bieden belastingvoordelen voor hybride auto's, zoals verlaagde wegenbelasting en subsidies, waardoor ze aantrekkelijker worden voor eigenaars.

Is het goedkoper om een hybride te rijden?

Het aanschaffen van een hybride auto is doorgaans duurder dan een voertuig dat volledig op brandstof rijdt. Echter, dankzij de belastingvoordelen en lagere verbruikskosten compenseer je gemakkelijk de hogere aanschafprijs. Met een hybride auto verbruik je namelijk minder brandstof doordat de elektromotor de benzinemotor vaak ondersteunt. Wie nu een hybride auto koopt, krijgt ook nog eens korting op de motorrijtuigenbelasting (mrb). Tot 2025 bedraagt deze korting 50%. In 2025 wordt deze verlaagd tot 25%, en vanaf 2026 moet de volledige mrb worden betaald.

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op!