Flexlease voor Volkswagen Bedrijfswagens

Ontdek de voordelen van Flexlease voor Volkswagen Bedrijfswagens

Flexlease biedt jou als klant de ultieme flexibiliteit bij het leasen van een Volkswagen Bedrijfswagen. Met dit vernieuwde leaseproduct kun jij jouw bedrijfswagen al na één jaar kosteloos inleveren, op voorwaarde dat je een nieuw VWPFS-contract aangaat voor een andere Volkswagen Bedrijfswagen. Dit maakt het makkelijker dan ooit om je wagenpark up-to-date te houden zonder lange termijn verplichtingen.

Voor wie is Flexlease bedoeld?

Flexlease is speciaal ontworpen voor ondernemers en bedrijven die een Volkswagen Bedrijfswagen leasen. Of jij nu een kleine zelfstandige bent of een groot bedrijf met een uitgebreid wagenpark, Flexlease biedt je de flexibiliteit die je nodig hebt.

Looptijd en evaluatie

De Flexlease-propositie loopt momenteel tot eind mei. Na deze periode zullen we de resultaten evalueren en de mogelijkheid bekijken om de actie tot het einde van het jaar voort te zetten. Wij houden jou hierover uiteraard op de hoogte.

Wat blijft hetzelfde?

Het Flexlease-product zelf blijft ongewijzigd. Jij betaalt een extra maandelijkse toeslag voor de geboden flexibiliteit, welke al is verwerkt in jouw maandtarief. Deze toeslag zorgt ervoor dat jij na één jaar zonder extra kosten kunt overstappen naar een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen.

Belangrijke details over Flexlease

  • Maximale looptijd van het leasecontract: 48 maanden
  • Maximaal kilometrage: 35.000 km per jaar (totaal 140.000 km)
  • Maximaal aantal voertuigen per klant: 25 voertuigen

Specifieke voorwaarden en aandachtspunten

  • Niet van toepassing bij specifieke aanpassingen: Flexlease is niet beschikbaar voor voertuigen met zeer specifieke op-, om- of inbouw.
  • Accessoires boven €3500,-: Bij accessoires met een waarde boven €3500,- dient eerst overleg plaats te vinden met de Accountmanager Dealerlease van VWPFS.

Wat betekent dit voor jou als klant?

  • Kostenloze inlevering na één jaar: Jij kunt je voertuig na één jaar kosteloos inleveren, mits je een nieuw VWPFS-contract afsluit voor een andere Volkswagen Bedrijfswagen.
  • Flexibiliteit: Jij blijft flexibel en kunt snel inspelen op veranderingen in je bedrijfsvoering.