Occasion Private Lease

Ontdek de voordelen van Occasion Private Lease bij Carvitaal. Direct rijden in een jong gebruikte auto zonder je zorgen te hoeven maken over onderhoud en verzekeringen. Ontdek vandaag nog jouw perfecte occasion!

Over Occasion Private Lease

Occasion Private Lease is de perfecte manier om een jong gebruikte auto onbezorgd te kunnen rijden. Je betaalt een vast maandbedrag op basis van looptijd en kilometrage. Je auto is meteen verzekerd en over onderhoudskosten hoef je je ook niet druk te maken. Het enige wat jij nog moet doen is tanken.

*Wealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km (5.000km voor de Volkswagen e-Up!) per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.