Header-1440x600.png

De ID.3 bij Wealer

Nu in de showroom!

  • Kopen v.a.

    € 42.690,-

  • Bijtelling

    22 %

De ID.3 heeft een update gekregen. Sportiever design, slimmere assistenten en gloednieuwe kleuren. En nog altijd verrassend ruim. Hij staat nu in de showroom en is in drie uitvoeringen leverbaar: de Pro Business, Pro S en Pro S Business. 

Voor de vanafprijs van € 42690 krijg je een sportieve elektrische ID.3 met een scherp exterieur en nóg slimmere rijhulpen. Kom naar de showroom, stap in en ervaar zelf.

d86e0333e9b25abd14ec8954fcad4192899d62c7_1920x1080

ID.3 Pure

Vanaf € 38.990
d86e0333e9b25abd14ec8954fcad4192899d62c7_1920x1080

ID.3 Pro

Vanaf € 39.990
Pro Business

Pro Business

Vanaf € 41.990
ID3 Pro S Business

Pro S Business

Vanaf 44.990
display.png

Zie geen afslag over het hoofd

De augmented reality van je head-up display is verbeterd. En niet zo'n klein beetje ook. Zo kun je naast jouw snelheid en verschillende functies van de auto, nu ook jouw navigatie-aanwijzingen makkelijker zien. Ze worden namelijk voor je neus in het raam geprojecteerd. Zo zie je nooit meer een afslag over het hoofd. Je kunt uiteraard zelf kiezen of je deze functie aan wilt zetten of niet.

display raam.png

Parkeren wordt een eitje

Een auto die onthoudt waar je parkeert en dit helemaal voor jou kan doen. Dat kan met Trained Park Assist. De vernieuwde ID.3 is nu ook in staat om parkeeracties van jou als bestuurder op te slaan en automatisch uit te voeren. Daarbij houden alle sensoren de omgeving in de gaten en is de ID.3 in staat om zelf te sturen, gas te geven en te remmen. En dus al het werk uit jouw handen te nemen. Zo wordt parkeren nog makkelijker.

frontseats.png

Nóg slimmere rijhulpen

Het was al mogelijk om extra begeleiding te krijgen tijdens het autorijden met Travel Assist. Maar nu kun je semi-automatisch autorijden met nog slimmere assistentiesystemen. De vernieuwde ID.3 kan bijvoorbeeld signalen verwerken van andere auto’s en zo krijg je waarschuwingen voor gevaar, ongevallen en stilstaand verkeer. Ook kun je bij snelheden vanaf 90 km/u de auto automatisch van rijstrook laten wisselen. Zo wordt autorijden nóg veiliger.

vernieuwde-id.3

Brochures & prijslijsten ID.3

Gegarandeerd een Volkswagen

Van een Volkswagen mag je hoge verwachtingen hebben. De ID.3 maakt deze allemaal waar, het is niet voor niets een Volkswagen. Bij de ID.3 krijg je de kwaliteit die je van een Volkswagen gewend bent. Bij je nieuwe auto zit daarom:

✓ Een garantie op de accu van maar liefst 8 jaar.

Bij de ID.3 heb je op de hoogvoltaccu een garantie van 8 jaar (of tot 160.000 gereden kilometers). Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken om de staat van de accu. Aangeraden is om je onderhoud en reparaties altijd te laten uitvoeren door een van onze experts. 

✓ Gratis onderhoud tot en met 7 jaar

De keuze voor een elektrische auto is een bewuste keuze, omdat je minder onderhoud nodig hebt. Wanneer je toch onderhoud nodig hebt krijg je standaard tot en met 7 jaar onderhoud op je auto. Zo blijft je ID.3 als nieuw voelen.

✓ Een garantie van 2 jaar op de hele auto.

Op al onze elektrische auto’s zit 2 jaar fabrieksgarantie. Hierbij nemen we de kilometerbeperking niet mee. Meer informatie? Lees dan verder over onze garantie.

Interesse? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs

*Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

De ID.3

De ID.3