201911-VW-IDBUZZ-04.jpg

ID. BUZZ

Overal thuis

  • Bijtelling

    16 %

Bekijk snel

Volkswagen ID. BUZZ

Of het nou een compact model of SUV is - al onze ID. modellen zijn perfect afgestemd op jouw wensen. Zo ook het conceptmodel van de ID. BUZZ. Met deze volledig elektrische bus, in productie vanaf 2022, brengen we de iconische T1 'back to the future'. Dit betekent voor jou nog meer ruimte om de wereld te ontdekken en op avontuur te gaan. Omdat de ID. BUZZ nog volop in ontwikkeling is, zul je nog enige tijd moeten wachten tot je de auto bij de dealer kunt bewonderen. Maar gelukkig kun je nu al vooruit kijken en erover dromen.

De ID. BUZZ zit bomvol met onze beste ideeën en herdefinieert wat een auto kan zijn. Een pionier, een mobiel huis, een ruimte om je creativiteit tot uiting te brengen. Als je wilt, leert de ID. BUZZ zelfs wat jouw favoriete muziek is. Ook weet de auto als geen ander hoe hij jou het beste begeleidt op reis. Neem het flexibele interieur bijvoorbeeld, dat ruimte geeft voor je familie en voor avonturen. Trek de natuur in en slaap onder de sterren. Dankzij het Augmented Reality Head-up Display vind je zelfs de verste bestemming met gemak. En stap je na je avontuur weer in? Dan verwelkomen de LED-koplampen van de ID. BUZZ je met een gepersonaliseerd lichtschema.

De ID. BUZZ is een echte familievriend. Een trouwe partner die je bijstaat in je dagelijkse, drukke leven. De auto is uitgerust met alles wat je nodig hebt om het leven makkelijker te maken: ongekend comfort, een nieuw ontworpen interieur én in de toekomst zelfs een volledig autonome rijmodus. Als bestuurder word je passagier en krijg je de tijd en vrijheid om te doen wat jou inspireert.

Ruimtebesparend wonder

Om de ID. BUZZ zo flexibel mogelijk te houden, is extra aandacht besteed aan de ruimtebesparende indeling. De bagageruimte biedt genoeg ruimte voor je grootse plannen. En dat is nog niet alles, want in een paar simpele stappen creëer je nog meer opbergruimte. Dat doe je bijvoorbeeld door de zitplaatsen naar voren of achteren te schuiven of zelfs de volledige stoel om te draaien. Heel eenvoudig.

LED-Koplampen

Oog voor het belangrijke.

In plaats van de klassieke ronde koplampen van de T1, is de ID. BUZZ uitgerust met intelligente LED 'ogen' die communiceren met medeweggebruikers. De koplampen draaien met de bocht mee en geven zo richting aan. En wanneer de ID. BUZZ voetgangers of fietsers opmerkt aan de rand van de weg, 'kijkt' hij in hun richting en trekt met subtiele lichtsignalen hun aandacht. Dat kun je best vooruitziend noemen, toch?

AR Head-up Display en Touchpad stuur

De ID. BUZZ is een baanbrekende auto. Het Augmented Reality (AR) Head-up Display projecteert je navigatie-instructies direct voor je op de weg. Volg de pijlen en je bereikt de bestemming zonder je ogen ook maar een moment van de weg te hoeven halen.

De ID. BUZZ is opvallend makkelijk om te besturen, omdat alles intuïtief is afgestemd op de bestuurder. Er zijn geen fysieke bedieningselementen aanwezig in de cockpit. Een simpele aanraking op het touchpad is al genoeg om gebruik te maken van de functies van de ID. BUZZ en je volgende avontuur aan te gaan.

201911-VW-IDBUZZ-03.jpg