Bekijk snel

De Volkswagen Polo

  • Kopen v.a.

    € 25.890,-

  • Private lease v.a.

    € 389,-*

  • Zakelijke lease v.a.

    € 299,-

Nieuw design en toch zo herkenbaar

Met z’n gestroomlijnde design en z’n bijzondere accenten is de Polo een opvallende verschijning. Hij voelt compleet nieuw en toch typisch Polo. Wat meteen in het oog springt, is de LED-verlichting, waaronder de optionele LED-lichtstrip tussen de schitterende Matrix LED-koplampen. Let ook op de stijlvolle chromen details en de mistverlichting.

Meer Polo dan je denkt

Al vanaf het basismodel is de Polo verrassend compleet. Met onder andere Digital Cockpit, airconditioning en het multimediasysteem met DAB+. Er valt natuurlijk nog veel meer te kiezen. Denk aan opties als Beats audio. Of een heerlijk panoramadak waarmee je Polo nog ruimer voelt.

De Polo GTI. Beest? Beauty? Allebei

Zet je schrap voor het brute broertje (of snelle zusje) van de Polo: de GTI. Voor wie houdt van hard én oog voor detail heeft. Klaar voor het betere bochtenwerk? Gordel om en gaan.

Exterieur

2110-vw-polo-04.jpg

Licht op het eerste gezicht

De IQ.LIGHT LED Matrix koplampverlichting denkt én beweegt met je mee. Zo bewegen de stralen mee met je stuurrichting en dimt het grootlicht wanneer dat nodig is.

2110-vw-polo-11.jpg

Trek de aandacht

De opvallende, optionele LED-lichtstrip die de Matrix LED-koplampen met elkaar verbindt is ongetwijfeld de meest opvallende feature van de Polo.

2110-vw-polo-12.jpg

Voor je volgers

Ook de achterkant van de Polo staat in de schijnwerpers, met optionele LED-achterlichten met geanimeerde remlichten en geïntegreerde dynamische knipperlichten.

2110-vw-polo-13.jpg

Velgen om bij weg te dromen

Een stijlvolle 15 inch of toch stoere 17 inch velgen? De keuze is aan jou.

2110-vw-polo-15.jpg

Compact kan ook groots zijn

De Polo mag dan een compacte auto zijn, met z’n opvallende details en innovatieve features laat hij zien dat compact ook groots kan zijn.

2110-vw-polo-14.jpg

Zoveel meer van dichtbij

Chromen details, stijlvolle mistverlichting, stoere lijnen: de Polo zit vol opvallende accenten die overal waar je rijdt de aandacht trekken.

Interieur

2104-volkswagen-polo-026.jpg

Hier ben jij de baas

Met de Digital Cockpit kies jij welke info je direct in het zicht hebt. Van de snelheid tot de kilometerstand en de navigatie: jij bepaalt.

2110-vw-polo-16.jpg

Innovatief, digital en veilig

Stap in de Polo en in één oogopslag zie je alles wat je van een Volkswagen verwacht: de nieuwste features, een digitale ervaring als nooit tevoren en een hele hoop comfort.

2110-vw-polo-17.jpg

Verbreed je horizon

Sterrenkijken? Zet je stoelen naar achter, doe het panorama schuif-/kanteldak open en genieten maar.

2110-vw-polo-18.jpg

Altijd je handen aan het stuur

Bedien de handigste functies van je Polo zonder je handen van het stuur te halen, maar gewoon met een druk op de knop van je multifunctionele stuurwiel.

2110-vw-polo-19.jpg

Altijd en overal verbonden

Verbind je telefoon met het infotainmentsysteem en je bent volledig connected. Via je telefoon luister je jouw favoriete podcast of bel je met je vrienden – handsfree, natuurlijk.

2104-volkswagen-polo-025.jpg

Slimme bijrijders

Met de Polo zit je nooit alleen in de auto. De slimme rij-assistenten houden een oogje in het zeil en sturen bij wanneer dat nodig is.

2104-volkswagen-polo-031.jpg

Bekijk de Volkswagen Polo's direct uit voorraad!

Polo

Polo