2010-audi-a3-tfsi-e-header.jpg

Audi A3 Sportback TFSI e bij Wealer

Voordelen van een verbrandingsmotor met de sterke kanten van een elektrische aandrijving

 • Kopen v.a.

  € 42.830,-

 • Private lease v.a.

  € 699,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 476,-

 • Bijtelling

  22 %

De kracht van benzine en stroom

Volledig elektrisch, als hybride of alleen op de benzinemotor: de plug-in hybride Audi A3 Sportback TFSI e overtuigt met elke aandrijfvorm.

Aandrijflijn

Als plug-in hybride combineert de Audi A3 Sportback TFSI e de voordelen van een verbrandingsmotor met de sterke kanten van een elektrische aandrijving.

Het beste van twee

Puur elektrisch, deels elektrisch of op benzine heeft de Audi A3 Sportback TFSI e altijd de juiste techniek paraat om een glimlach op uw gezicht te toveren.

 

De Audi A3 Sportback TFSI e in detail

Voor elke rijsituatie de juiste techniek

De Audi A3 Sportback TFSI e biedt het beste van twee concepten: met de elektromotor rijdt u stil en zonder plaatselijke uitstoot. De kracht van elektrisch rijden gaat nooit vervelen. Een elektromotor levert namelijk vanuit stilstand direct zijn volledige aandrijfkoppel. De benzinemotor komt van pas bij sportief rijden op langere stukken, zonder dat u laadstops hoeft in te lassen. Kortom, puur elektrisch, deels elektrisch of op benzine heeft de Audi A3 Sportback TFSI e altijd de juiste techniek paraat om een glimlach op uw gezicht te toveren.

Brochures & prijslijsten Audi A3 TFSI e

De Audi A3 Sportback TFSI e in cijfers

Elektrische actieradius

Acceleratie

Systeemvermogen

ca. 59–63 km

6,8 s

180 kW

(WLTP, met 16 t/m 18 inch wielen)

0 naar 100 km/h

(245 pk)

Stille kracht

Met de elektromotor rijdt u stil en zonder plaatselijke uitstoot. De kracht van elektrisch rijden gaat nooit vervelen.

Kies onderweg uit vier rijstanden

De aandrijflijn is zo geconcipieerd dat veel Nederlandse ritten volledig elektrisch zijn af te leggen. Aan de hand van vier keuzemogelijkheden gebruikt de Audi A3 Sportback TFSI e een van de twee motoren of allebei. Selecteer EV om alleen elektrisch te rijden. Met Hold bewaart u de stroomvoorraad voor een later moment, bijvoorbeeld een milieuzone in de stad. Een te laag accupercentage? Met Charge voegt u extra kW’s aan de accu toe. En in de Hybrid-stand regelt de auto alles zelf en hebt u geen omkijken naar de techniek.

Wij gaan voor digitaal

Schermen en menu’s zijn zo gewoon in ons leven, dat we ze ook in onze auto’s toepassen. De Audi virtual cockpit – het digitale instrumentenpaneel – toont links de powermeter. Daarop ziet u het actueel aangesproken systeemvermogen, de rijmodus en het accupercentage. In het midden van het scherm staat de resterende actieradius. Verder laat de powermeter zien of u energie terugwint die de accu weer bijlaadt.

2010-audi-a3-tfsi-e-017.jpg

Vlotte en sportieve lijnen

Een auto die er zijn mag, op straat en voor de deur geparkeerd. Aan de voorkant van de Audi A3 Sportback TFSI e valt de brede Audi singleframe op. Die forse grille is het vertrekpunt voor fraaie carrosserielijnen, zoals de scherpe vouw van koplampen tot achterlichten. Daaronder zitten krachtig opbollende spatborden, bij Audi intern ook ‘quattro blisters’ genoemd. De schuine achterkant geeft de auto visueel snelheid. Achterop prijkt een TFSI e-aanduiding als signaal dat deze bolide helemaal van deze tijd is.

Stekker er in en klaar

Thuis of onderweg opladen? Supersimpel. De aandrijfaccu van de Audi A3 Sportback TFSI e zit zo weer vol.

Thuis laden

Er zijn diverse mogelijkheden om uw Audi A3 Sportback TFSI e betrouwbaar en veilig thuis en op het werk op te laden.

(Semi-) publiek laden

Voor onderweg laden kunt u terecht bij heel veel laadpalen, zeker in Nederland. Audi helpt u met handige laadpassen waarmee ook de zakelijke kilometeradministratie een fluitje van een cent is.

A3 Sportback TFSI e

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief btw, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht.
Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 december 2022, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.