Duurzaamheid

Wij leveren de kwaliteit die je verdient: de beste. Met het oog op de toekomst, staat duurzaam handelen hierbij centraal.

Wasproducten zonder schadelijke stoffen
Je verwacht van een carwash niet alleen een perfect wasresultaat, maar ook milieuvriendelijke techniek en chemie. Bij de ontwikkeling van de reinigings- en wax/polish-producten, welke worden gebruikt in zowel de roll-overs als wasboxen van De WasArena, zijn waar mogelijk kleur- en geurstoffen, emulgatoren en dergelijke stoffen, vermeden. Wij werken enkel met concentraten, welke in de wasinstallaties automatisch worden verdund en gedoseerd. Door het gebruik van deze concentraten kunnen zowel verbruik, transportkosten als uitlaatgasemissies met 70 procent worden verlaagd.

Kwaliteit voor kwantiteit
Bij het produceren van de reinigings- en wax/polish-producten is bij voorkeur gebruik gemaakt van een kleine hoeveelheid van een krachtigere grondstof of een verbeterde combinatie grondstoffen, dan van een grotere hoeveelheid van een standaard grondstof. Daarbij wordt op voorhand al afgezien van grondstoffen die giftig zijn en gelden als schadelijk voor het milieu. Grondstoffen met registratieplicht, de zogeheten potentieel schadelijke grondstoffen, worden voor zover mogelijk vervangen door grondstoffen zonder registratieplicht.