2101-vw-bedrijfswagens-california-6-1-header.jpg

Volkswagen California 6.1

  • Kopen v.a.

    € 64.522,-

  • Bijtelling

    22 %

Bekijk snel

Onbeperkt genieten

Omdat je in slaap wilt vallen onder de sterren. Omdat je het liefst  ’s morgens zo de zee in rent. En... omdat je je altijd en overal thuis wilt voelen. De Volkswagen California is ultieme vrijheid. Met zijn comfortabele interieurontwerp, doordachte details en moderne gemakken wordt elke reis een onvergetelijk avontuur. Deze Volkswagen camper heeft alles wat je nodig hebt.

Onbeperkte vrijheid. Voor Mekaar. Met de Volkswagen California 6.1

Dit is de California 6.1

Volledig ingerichte keuken

Jouw wereldkeuken

Paella, Shakshuka of Letcho: Reizend over de wereld, ontdek je niet alleen het buitenland, maar ook exotische gerechten. In de California 6.1 kun je nieuwe recepten direct uitproberen: de keuken heeft een gaskookplaat met twee kookplaten, een stevige afdekking die kan worden gebruikt als aanrecht en een afneembare spoelbak.

 

Een bed voor iedereen

Maak er een droomvakantie van

Op de mooiste plekken ter wereld is niet altijd een hotel om te overnachten. Tenzij je er zelf een hebt: de California 6.1 biedt je met het ruime stapelbed voldoende ruimte en comfort om te dromen van jouw beste vakantiemomenten of om in slaap te vallen met een zacht golfgeluid.

 

Ruim interieur

Voel je overal thuis

Ontdek elke dag nieuwe landen, culturen en plaatsen. En toch altijd thuis voelen. De California 6.1 is jouw woonkamer voor onderweg. Het ruime interieur biedt voldoende ruimte om uit te vouwen. En veel opbergruimte voor jouw favoriete knuffel of vakantie lezen. Koken, slapen, ontspannen - alles zoals thuis. Alleen met de hele wereld voor de deur.

California 6.1 Edition

Ga op reis in stijl

Ontdek de wereld in stijl met de California 6.1 Edition: Zorgvuldig contrasterend lakwerk en hoogglans oppervlakten. Exclusieve 17-inch 'Aracaju' licht metalen velgen. Privacyglas rond het leefgedeelte en verduisterde LED verlichting benadrukken dit sportieve uiterlijk. 

Goede reis

Rijd rechtstreeks naar je bestemming

De California 6.1 is ideaal voor een weekend weg. Of een maand. Of een jaar. Dankzij de compacte afmetingen en de auto-achtige bediening is het altijd een prettige reisgenoot. En een entertainer, want via het touchscreen en het multifunctionele lederen stuurwiel kun je heel eenvoudig de digitale cockpit bedienen. Bijvoorbeeld voor je favoriete vakantiemuziek. En navigatiesysteem "Discover Pro" brengt je naar je volgende droombestemming.