Header-1440x600_1.png

Economy Service bij Wealer

15% voordeel op onderhoud, remmen en riemen voor Volkswagen Bedrijfswagens ouder dan 5 jaar

Met Economy Service ontvang je 15% voordeel op onderhoud, remmen en riemen en aanvullende werkzaamheden. Het onderhoud wordt uitgevoerd door Volkswagen technici die speciaal opgeleid zijn voor jouw Volkswagen en wordt er altijd gewerkt met speciaal fabrieksvoorgeschreven gereedschap en originele onderdelen. Hierdoor blijft de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd, zo blijft je Volkswagen een échte Volkswagen.

Voordelen van Economy Service

4 jaar reparatiegarantie

Dat is nogal wat. Bij Volkswagen Bedrijfswagens krijg je maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door de officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer aan de auto zijn verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteur bestaat niet. De 4 jaar reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen.

Onderhoud door gekwalificerde monteurs

Omdat de ene bedrijfswagen de andere niet is. Omdat slimme technieken vragen om slimme vakmensen. En… omdat je gewoon altijd op je bus wilt kunnen bouwen. Daarom wordt onderhoud en reparatiewerk uitgevoerd door de mensen die je Volkswagen Bedrijfswagen door en door kennen. Speciaal opgeleid, gecertificeerd en met liefde voor hun vak. Als je iets doet, moet je het goed doen.

Veelgestelde vragen Economy Service

Vanaf 5 jaar (60 maanden) en ouder ontvang je 15% voordeel op onderhoud en aanvullende werkzaamheden1. Het voordeel komt tot stand door gebruik van Economy Parts, dit zijn originele Volkswagen onderdelen die speciaal ontwikkeld zijn voor modellen vanaf 5 jaar en ouder. Aangezien het betreffende Volkswagen model al een aantal jaren geleden is geïntroduceerd worden de ontwikkelingskosten van de onderdelen voordeliger wat verwerkt wordt in de Economy Service consumentenadviestarieven. Daarnaast hoeft de Volkswagen-dealer minder investeringen te doen in onder andere werkplaatsapparatuur en opleidingen aangezien de betreffende Volkswagen al enige tijd geleden is geintroduceerd, het voordeel van de lagere investering is eveneens in de Economy Service consumentenadviestarieven verwerkt.

De boordcomputer van je Volkswagen bedrijfswagen geeft altijd ruim van te voren aan wanneer het onderhoud moet plaatsvinden. Het advies is om dan ook een afspraak te maken met de Volkswagen Bedrijfswagens-dealer. Welk type onderhoud je Volkswagen nodig heeft is afhankelijk van het model en leeftijd van de auto. Over het algemeen geldt dat alle modellen voor 2013 op een Long Life onderhoudsinterval staan. Dit betekent dat je een onderhoudsbeurt uit moet laten voeren bij max 2 jaar óf een maximaal kilometrage. De nieuwere modellen vanaf 2013 kennen twee losse onderhoudscomponenten, namelijk een serviceinspectie en een olieservice. Gemiddeld genomen moet de service inspectie elk jaar óf bij bereiken maximaal kilometrage uitgevoerd worden en de olieservice elke twee jaar óf bij bereiken maximaal kilometrage. 

Vervelend dat het kenteken niet herkend wordt. Je kunt ten alle tijden met de dealer contact opnemen om de exacte onderhoudsprijs op te vragen voor je Volkswagen bedrijfswagen.

Er zijn veel verschillende aanbieders waar je terecht kunt voor onderhoud of een reparatie. Eén ding wat met zekerheid gesteld kan worden is dat de Volkswagen technici speciaal getraind zijn om onderhoud of een reparatie uit te voeren aan jouw Volkswagen. Hiervoor hebben ze altijd de voorgeschreven gereedschap tot hun beschikking, de laatste software-updates en wordt er gewerkt met originele onderdelen. Zo blijft de veiligheid en kwaliteit gewaardborgd, iets wat wij het belangrijkste vinden. De vraag is wat kwaliteit en veiligheid jou waard is. Met onze tariefstelling veronderstellen wij dat met alle voordelen meegerekend, zoals gratis pechhulp en 4 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden en onderdelen, onze tarieven scherp geprijsd zijn. Ook services zoals APK (€ 25) of een band vervangen (€ 21) is de Volkswagen-dealer in vele gevallen vaak goedkoper dan een fastfitter of universeel autobedrijf.

Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service biedt voor alle Volkswagen Bedrijfswagens, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen, distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.