2109-vwb-economy-service-02.jpg

Economy Service bij Wealer

15% voordeel op onderhoud* voor Volkswagen Bedrijfswagens ouder dan 5 jaar

Met Economy Service ontvang je 15% voordeel op onderhoud en aanvullende werkzaamheden. Het onderhoud wordt uitgevoerd door Volkswagen technici die speciaal opgeleid zijn voor jouw Volkswagen en wordt er altijd gewerkt met speciaal fabrieksvoorgeschreven gereedschap en originele onderdelen. Hierdoor blijft de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd, zo blijft je Volkswagen een échte Volkswagen.

Voordelen van Economy Service

4 jaar reparatiegarantie

Dat is nogal wat. Bij Volkswagen Bedrijfswagens krijg je maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door de officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer aan de auto zijn verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteur bestaat niet. De 4 jaar reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen.

Altijd gebruik van originele onderdelen

De monteurs van Volkswagen Bedrijfswagens zijn speciaal getraind, zodat ze jouw bus door en door kennen. Ook hebben ze het juiste gereedschap om je bus snel en vakkundig onder handen te nemen. Alles gaat volgens fabrieksvoorschrift en met originele Volkswagen Bedrijfswagens onderdelen. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd.

Veelgestelde vragen Economy Service

Vanaf 5 jaar (60 maanden) en ouder ontvang je 15% voordeel op onderhoud en aanvullende werkzaamheden1. Het voordeel komt tot stand door gebruik van Economy Parts, dit zijn originele Volkswagen onderdelen die speciaal ontwikkeld zijn voor modellen vanaf 5 jaar en ouder. Aangezien het betreffende Volkswagen model al een aantal jaren geleden is geïntroduceerd worden de ontwikkelingskosten van de onderdelen voordeliger wat verwerkt wordt in de Economy Service consumentenadviestarieven. Daarnaast hoeft de Volkswagen-dealer minder investeringen te doen in onder andere werkplaatsapparatuur en opleidingen aangezien de betreffende Volkswagen al enige tijd geleden is geintroduceerd, het voordeel van de lagere investering is eveneens in de Economy Service consumentenadviestarieven verwerkt.

De boordcomputer van je Volkswagen bedrijfswagen geeft altijd ruim van te voren aan wanneer het onderhoud moet plaatsvinden. Het advies is om dan ook een afspraak te maken met de Volkswagen Bedrijfswagens-dealer. Welk type onderhoud je Volkswagen nodig heeft is afhankelijk van het model en leeftijd van de auto. Over het algemeen geldt dat alle modellen voor 2013 op een Long Life onderhoudsinterval staan. Dit betekent dat je een onderhoudsbeurt uit moet laten voeren bij max 2 jaar óf een maximaal kilometrage. De nieuwere modellen vanaf 2013 kennen twee losse onderhoudscomponenten, namelijk een serviceinspectie en een olieservice. Gemiddeld genomen moet de service inspectie elk jaar óf bij bereiken maximaal kilometrage uitgevoerd worden en de olieservice elke twee jaar óf bij bereiken maximaal kilometrage. 

Ja, dat is mogelijk. Vrijwel alle bedrijfswagendealers en -servicepartners in Nederland hebben ook Volkswagen bedrijfswagens als vervangend vervoer. Het is wel raadzaam om dit bijtijds bij ons aan te geven. Zo hoeven jouw werkzaamheden geen moment stil te liggen. Aan vervangend vervoer zijn mogelijk kosten verbonden.