Hero XXL Wereldpremiere V2.webp

De nieuwe Touareg

Volkswagen op vol vermogen

  • Kopen v.a.

    € 89.985,-

  • Bijtelling

    22 %

Touareg is terug. De nieuwe versie van de grootste Volkswagen is nog krachtiger, strakker, slimmer en comfortabeler. De nieuwe Touareg heeft een toegestaan trekgewicht tot wel 3.500 kg. En als je weet dat een paardentrailer met twee paarden zo’n 2.750 kg weegt, dan weet je genoeg. Of je nu op de elektromotor of op de brandstofmotor rijdt, met de Touareg eHybrid kan je alles aan. Vanaf nu te bestellen.
 

Plug-in hybride: Rij 50 km elektrisch

De Touareg eHybrid is uitgerust met zowel een elektromotor als een supermoderne 3.0 V6 benzinemotor. Dit noemen we een plug-in hybride. Zo kun je tot zo’n 50 km volledig elektrisch rijden voordat de brandstofmotor het overneemt. Zo rij je met een extra grote auto toch extra zuinig.

Magisch uitparkeren met je mobiel

Met Park Assist kon je al met één druk op de knop automatisch in- of uitparkeren. Dankzij Remote Park Assist kun je dit nu ook vanaf je mobiel. Op afstand, dus zónder dat je zelf in de auto zit. Bijzonder handig als je auto tussen twee andere voertuigen staat ingeparkeerd.

Brochures en prijslijsten Volkswagen Touareg

Alles in één oogslag

Alles in één oogopslag door het digitale instrumentenpaneel en het infotainmensysteem van formaat. Met een schermdiameter van maar liefst 38,1 cm kun je onmogelijk nog een afslag missen. Of een telefoontje. Of je muziekbibliotheek. Discover Premium is te bedienen met touch, met gebaren of met je stem. Zeg het maar.

Wijst je de weg in het donker

Met de Matrix HD verlichting val je nog meer op in het verkeer en heb je nóg beter zicht in het donker. Dat is veiliger voor iedereen. Elke koplamp bestaat uit maar liefs 19.200 aparte LED’s die nieuwe functies mogelijk maken:

  • Oriëntatieverlichting - Projecteert de voertuigbreedte voor het voertuig. Super handig bij bijvoorbeeld wegwerkzaamheden.
  • Verkeersbordverlichting - Vergroot de leesbaarheid van de verkeersborden en vermindert reflectie.
  • Waarschuwingsverlichting - Herkent fietsers en andere zaken en waarschuwt jou door deze extra te verlichten.

Oftewel, onze koplampverlichting is jouw gids in het donker.

Luxe zoals luxe bedoeld is

Het standaard super-de-luxe interieur van de nieuwe Touareg is helemaal naar wens samen te stellen. Kleuren, stoffen, leer, binnenverlichting, niets is te gek. Kies voor de elektrisch instelbare Ergo Active voorstoelen met geheugenfunctie. Maak het jezelf extra comfortabel met de massagefunctie en stoelventilatie.

*Het genoemde aantal kilometers is een voorlopige waarde: de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

De nieuwe Touareg