skoda-service-onderhoud

Service Onderhoud ŠKODA

Houd uw ŠKODA in vorm

U wilt een ŠKODA in topvorm. Of hij nu piepjong is of al op gevorderde leeftijd. Een auto waarop u kunt vertrouwen. Altijd en overal. Maar hoe bereikt u dat? Op die vraag geven wij u graag antwoord. Hier leest u alles wat u wilt weten over de service en diensten van Wealer Autogroep. Wat kunt u zelf doen, en wat kunnen wij voor u betekenen op het gebied van onderhoud en reparatie? U leest het hier.

Onderhoud volgens de hoogste eisen

Kundig en regelmatig onderhoud van uw ŠKODA is erg belangrijk. Motorisch en op andere vlakken blijft uw auto zo in optimale conditie, en u verhoogt bovendien de (eventuele) inruilwaarde. Wealer Autogroep kan alle onderhoudsbeurten verzorgen.

Wilt u zo lang mogelijk genieten van uw ŠKODA? Vertrouw dan op de kwaliteitsservice van Wealer Autogroep. Onze technici doen meer dan alleen maar olie verversen. Ze zijn vakbekwaam, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, beschikken over up-to-date technische informatie en werken met het beste materiaal. Kortom deskundige en gekwalificeerde monteurs staan voor u klaar.

Goed om te weten: alle ŠKODA-dealers hanteren gelijke adviesprijzen voor onderhoud. De goed opgeleide ŠKODA-monteurs gebruiken daarbij uitsluitend ŠKODA Originele Onderdelen®.