2111-seat-economy-01.jpg

SEAT Economy Service

Geniet zonder zorgen

Gaat jouw SEAT al wat langer mee? Economy Service geeft je 15% voordeel op onderhoud als je SEAT 5 jaar of ouder is*. Zo geniet je van alle voordelen en zekerheden van een officiële merkdealer, maar dan voor een voordelige prijs.

Geniet zonder zorgen

Geniet zonder zorgen is waar SEAT Service voor staat. Wealer kent als geen ander alle ins- en outs van jouw SEAT en beschikt over de juiste apparatuur en goed getrainde vakmensen. Daarom kunnen wij je de volgende zekerheden en voordelen bieden.

Alles op een rijtje

De voordelen van SEAT Service

✓ 4 jaar reparatiegarantie
✓ Standaard pechhulp
✓ 100% originele SEAT onderdelen
✓ Gecertificeerde monteurs
✓ Altijd 15% voordeel op onderhoud als jouw SEAT 5+ jaar is

4 jaar reparatiegarantie

Bij SEAT krijg je maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door de officiële SEAT dealer aan de auto zijn verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteur bestaat niet. Bovendien geniet je van goedkope auto reparatie als jouw SEAT 5+ jaar is, omdat je 15% voordeel krijgt. De 4 jaar reparatiegarantie is geldig op alle reparaties die vanaf 1 juni 2017 zijn uitgevoerd.

Standaard pechhulp

Elke SEAT die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij de SEAT dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis SEAT- pechhulp in binnen- en buitenland.

De hoogste kwaliteit

De SEAT dealer kent jouw auto als geen ander. Onze servicemonteurs zijn speciaal getraind op onderhoud voor jouw SEAT. Bovendien kunnen ze uiterst efficiënt werken door het gebruik van SEAT Diagnose apparatuur (kwaliteit en snelheid) en SEAT Originele onderdelen ® (Perfecte pasvorm, kwaliteit en snelle montage).

15% voordeel als jouw SEAT 5+ jaar is

Omdat je zeker wilt zijn dat je nog meer rijplezier kunt beleven in jouw SEAT, breng je ‘m naar de SEAT-dealer. Ook als hij 5 jaar of ouder is. Het mooie daarvan is: je krijgt 15% voordeel op onderhoud en geselecteerde reparatiewerkzaamheden zoals distributieriem, remmen, multi riem en waterpomp. Dit noemen we Economy Service. Alles volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele SEAT onderdelen. Zo geniet je van alle voordelen van SEAT Service, maar dan tegen een lagere prijs.

We helpen je graag!

Heb je vragen? Neem dan contact op met ons op. We beantwoorden jouw vragen graag.

*SEAT Economy Service biedt voor alle SEAT’s, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder SEAT Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen, distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten SEAT Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.