De Škoda Octavia facelift

De Skoda Octavia is een icoon op de weg, met meer dan 7 miljoen verkochte exemplaren in 27 jaar. Maar Skoda blijft de Octavia verbeteren en vernieuwen. Daarom krijgt de Octavia in 2024 een ingrijpende facelift voor zowel de hatchback als de stationcar.

De Skoda Octavia facelift (2024) krijgt een frisse en moderne uitstraling, met een nieuw radiatorrooster, Matrix LED koplampen en een nieuwe lichtsignatuur. De Octavia wordt ook langer en ruimer, en is voorzien van de nieuwste technologie en veiligheidssystemen. Zo krijgt de Octavia een groot aanraakscherm, intelligente parkeerhulp, vermoeidheidsdetectie en diverse 'Simply Clever'-accessoires.

De Skoda Octavia facelift (2024) biedt een ruime keuze aan aandrijflijnen, met 8 verschillende opties. Op benzine is er de 1.5-liter TSI motor, met of zonder mild hybride, en de 2.0-liter TSI motor, die ook de sportieve Octavia RS aandrijft.

De Skoda Octavia facelift (2024) is binnenkort te bewonderen in onze showroom. Je kunt nu al uw interesse kenbaar maken door contact met ons op te nemen. De Skoda Octavia facelift (2024) is leverbaar in vier uitrustingsniveau's en negen Design Selections voor het interieur. Je kunt ook kiezen uit verschillende lakkleuren, waaronder het exclusieve Phoenix Orange en het frisse Mamba Green. Schrijf je in en blijf op de hoogte en laat je verrassen door de Skoda Octavia facelift (2024), de ideale wagen voor elke gelegenheid.
 

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar de nieuwe Škoda Octavia? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij houden je vrijblijvend op de hoogte van alle ontwikkelingen m.b.t. de nieuwe Octavia.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met een van onze verkoopadviseurs: