https://aztsmeuqao.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/wealer-nl/03/bedrijfswagen-apk.png?v=1-0

APK Bedrijfswagen

APK plannen

Betrouwbaar en goed

De APK-keuring is verplicht voor alle bedrijfswagens van drie jaar of ouder. Als u de APK-keuring laat verrichten door ervaren Volkswagen keurmeesters, weet u zeker dat het betrouwbaar en goed gebeurt. De Volkswagen keurmeesters kennen uw bedrijfswagen immers als geen ander. En met de all-in prijzen komt u niet voor verrassingen te staan.

Uw APK

Hoe vaak u uw Volkswagen bedrijfswagen APK moet laten keuren, is afhankelijk van de datum dat uw Volkswagen voor het eerst op de weg is toegelaten. Personenwagens en lichte bestelwagens op benzine met een bouwjaar vanaf 2005 moeten na drie of vier jaar de eerste APK-keuring ondergaan. Na de eerste keuring moet u uw bedrijfswagen eens per twee jaar laten keuren en na acht jaar weggebruik elk jaar. Auto’s op diesel of LPG krijgen hun eerste APK-keuring na drie jaar en moeten daarna elk jaar worden gekeurd. Auto’s van vóór 2005 moet u elk jaar laten keuren. De APK-plicht geldt niet voor auto’s van vóór 1960.