Wealer, uw nieuwe Škoda dealer voor regio Heerlen

Graag informeren wij u mede namens de importeur van Škoda Nederland over de volgende wijziging. Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat wij per heden de Škoda activiteiten van Škoda dealer Auto Rotor voor de regio Heerlen hebben overgenomen.

Wealer blijft investeren in haar positie in deze regio. Met een team van 350 gemotiveerde medewerkers, verdeeld over de diverse bedrijfsactiviteiten: verkoop, service, leasing, verhuur en schadeherstel, blijven wij bouwen aan een nog betere service en presentatie van onze producten en dienstverlening. Met de reeds bestaande Škoda vestigingen in Sittard, Roermond en Venray openen we daarmee in Heerlen de vierde Škoda showroom.

Ramon vertelt u in zijn vlog alles over de digitale showroom!

De eerste digitale showroom van Nederland

Met de nieuwe showroom opent Škoda in Heerlen de eerste digitale showroom van Nederland. Touchscreens, een scherm dat een hele muur bedekt en rekenmachines die vertellen hoeveel je bespaart met een elektrische auto. Welkom in de digitale showroom van Škoda. De digitaliseringstrend is niet te stoppen, en dat geldt natuurlijk ook voor de verkoop van nieuwe auto’s. Dankzij moderne technologieën is het voelen, zien en beleven in de nieuwe showroom op de autoboulevard in Heerlen. 

Uiteraard bent u welkom om een kijkje te komen nemen in de nieuwe digitale showroom.