Skoda Superb iV vanaf nu te bestellen!

SKODA superb

De allereerste plug-in hybride van het merk Škoda is per direct te bestellen. De Superb iV is er als HATCHBACK en als COMBI in twee uitvoeringen, de Business Edition en de Sportline Business. De nieuwe plug-in hybride staat vanaf januari 2020 bij Wealer.

De Superb iV beschikt over een 1.4 TSI benzinemotor (115 kW/156 pk). Deze benzinemotor is gekoppeld aan een zestraps DSG-transmissie. Daarnaast beschikt de Superb iV over een 85 kW sterke elektromotor die wordt gevoed door een lithium-ion batterij met een capaciteit van 37 Ah en een energie-inhoud van 13 kWh. 

Actieradius
De nieuwe Skoda plug-in hybride heeft een systeemvermogen van 160 kW/218 pk en een maximumkoppel van 400 Nm. De elektrische actieradius bedraagt maximaal 55 kilometer volgens de WLTP-norm*. In totaal komt dit samen met de verbrandingsmotor neer op een totale actieradius van 850 kilometer*.

Modellen
De Business Edition krijgt onder meer Climatronic automatische airconditioning met twee klimaatzones, cruise control met snelheidsbegrenzer en Front Assist. Ook inbegrepen zijn LED-koplampen, een Wifi hotspot, Bluetooth telefoonvoorbereiding en de Phonebox voor draadloos opladen van smartphones. De Superb iV Business Edition beschikt daarnaast over het Amundsen-navigatiesysteem met 8 inch kleuren-touchscreen, 1 jaar Škoda Care Connect en een driejarig abonnement voor de Mijn Škoda Module.

Als Sportline Business biedt de vernieuwde Superb nog meer luxe en een sportief in- en exterieur. Zo biedt de Sportline Business 18 inch lichtmetalen velgen, full-Led Matrix-koplampen vóór met LED-achterlichten inclusief dynamische richtingaanwijzers, een sportonderstel inclusief XDS evenals sportstoelen voor en achter inclusief Alcantara bekleding en het digitale instrumentarium (Virtual Cockpit).

Laden
Skoda biedt veel laadmogelijkheden. Met de speicale Shuttel laad- en mobiliteitspas kan niet alleen bij 70.000 laapalen worden geladen, maar er kan ook gebruik worden gemaakt van andere vormen van mobiliteit. 

Prijzen
Škoda Superb iV beginnen bij € 42.450* voor de Superb iV HATCHBACK Business Edition. Als COMBI is de Superb iV (Business Edition) te bestellen vanaf € 43.450*.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.