Het voordeel van de Tour volgens Škoda

  • Tour de France-voordeel: zeer scherpe private lease-tarieven – Kamiq vanaf € 309** p/m
  • Prijzengeld herverdeeld: prijzen van veel modellen verder aangescherpt
  • Extra interessant: kortingen op optiepakketten en DSG-transmissie, aantrekkelijke inruilpremies

Met de Tour de France in volle gang leidt Škoda traditiegetrouw het peloton. Nederlandse fans kunnen nu bovendien de sprint inzetten naar maximaal voordeel. Om het feest van de Ronde van Frankrijk mee te vieren, hanteert de Škoda-dealer tijdelijk namelijk extra scherpe private-leasetarieven. Zo is de Fabia er nu al vanaf € 269** per maand en de nieuwe Kamiq vanaf slechts € 309**. Ook de aanschaf van een Kamiq is aantrekkelijker dan ooit: het Tourvoordeel voor de populaire stads-SUV loopt op tot wel € 3.000, waardoor hij er nu al is vanaf € 22.790*. En ook andere modellen uit het Škoda-peloton zijn tijdelijk extra scherp geprijsd.

Als hoofdsponsor van de Tour de France laat Škoda zich traditiegetrouw van voren zien voor klanten die koers hebben gezet naar maximaal voordeel. Dit jaar ligt de focus daarbij om te beginnen op extra scherpe private lease-tarieven. Tijdens de Tour is de compacte Škoda Fabia al te rijden voor een all-in maandbedrag vanaf € 269**. Ook de Kamiq rijdt zich in de kijker. De stoere stads-SUV met al zijn hightech voorzieningen en Simply Clever-functies is er tijdelijk vanaf slechts € 309** per maand. Bij dit bedrag is met uitzondering van brandstof alles inbegrepen: van verzekering en onderhoud tot en met motorrijtuigenbelasting. En bij onverwachte situaties zoals werkloosheid is de leaseovereenkomst kosteloos op te zeggen. Ook voor andere modellen uit het Škoda-gamma gelden aantrekkelijke Tour-tarieven voor private lease. Zo is de Scala er nu vanaf € 299** p/m en de complete Octavia Business Edition vanaf € 339** per maand.

Prijzengeld

Nog een Škoda Tour-traditie zijn de tijdelijk extra scherpe vanafprijzen. Ook hier speelt de Kamiq een hoofdrol. Voor voorraadmodellen geldt tijdens de Tour een Tour-voordeel dat kan oplopen tot maar liefst € 3.000. Voor Kamiq-modellen van het nieuwe modeljaar ligt er een bonus oplopend tot € 2.000 klaar.

Bonificaties

Naast extra scherpe (private lease) tarieven hebben de Škoda-dealers nog meer Tour-voordeel in petto. Zo worden actiepakketten en de automatische DSG-transmissie voor vrijwel alle modellen met veel voordeel aangeboden en als extra bonus zijn er aantrekkelijke inruilpremies.

Bekijk alle acties

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie skoda.nl.

** Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Škoda Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.