Digitale wereldprimeur Škoda Kodiaq op 13 april

Snel naar:
  • Start livestream op Škoda Storyboard en YouTube om 10.00 uur
  • Optische en technologische upgrade voor succesvolle SUV

Het aftellen is begonnen! Morgen, op 13 april, presenteert Škoda de vernieuwde versie van zijn succesvolle SUV: de Kodiaq. De online wereldpremière staat gepland om 10.00 uur en is via een livestream op Škoda Storyboard en Škoda’s YouTube-kanaal te volgen. De Tsjechische autofabrikant startte zijn succesvolle SUV-offensief in 2016 met de Škoda Kodiaq, in een vijf- en zevenpersoonsversie. Nu krijgt de modelserie een optische en technologische upgrade. Ook de SPORTLINE-, L&K- en RS-uitvoeringen zijn vernieuwd en debuteren eveneens tijdens de digitale wereldpremière.

Op 13 april om 10.00 uur trekt Škoda op Škoda Storyboard en het Škoda’s YouTube-kanaal het doek van de vernieuwde Kodiaq. Tijdens de onthulling licht Škoda AUTO CEO Thomas Schäfer het belang van de Kodiaq voor het merk toe. Oliver Stefani, hoofd Škoda Design, gaat tijdens de wereldpremière dieper in op de gewijzigde looks van de grote SUV.

600.000 and counting

Sinds de lancering van het model in 2016 heeft Škoda wereldwijd meer dan 600.000 exemplaren van de Kodiaq geproduceerd. Het merk levert de auto als vijf- en zevenzitsvariant inmiddels in zestig landen wereldwijd. Naast een opgefrist design is de vernieuwde Kodiaq ook in technologisch opzicht verder aangescherpt. De sportieve Kodiaq SPORTLINE, het comfortabele en luxe Kodiaq L&K topmodel en de indrukwekkende Kodiaq RS krijgen de updates eveneens mee.

Een teaserbeeld van de vernieuwde Škoda Kodiaq laat al wat details zien van een scherper getrokken front inclusief een nieuw ontworpen motorkap. Daarop zijn ook de smallere koplampen en de nieuwe achterlichtunits met kristallijnstructuren en een moderne interpretatie van Škoda’s kenmerkende C-vorm te zien.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.