De vernieuwde Audi Q4 e-tron bij Wealer

  • Kopen v.a.

    € 49.990,-

  • Private lease v.a.

    € 829,-*

Audi Q4 45 e-tron quattro vanaf € 49.990,-!

Tijdelijk heeft Audi een extra scherp aanbod. Zo is de Audi Q4 45 e-tron quattro er al vanaf € 49.990,-.

Standaard beschikt deze Audi over:
⚫ Audi MMI navigatie plus
⚫ Audi connect Navigatie & Entertainment
⚫ Stoelverwarming
⚫ Een automatisch openende en sluitende achterklep
⚫ En nog veel meer...

Plan direct in gesprek met een van onze verkoopadviseurs via de knoppen hieronder:

Direct contact opnemen

De vernieuwde Audi Q4 e-tron range komt verder, laad sneller, heeft een sterkere motor en heeft een verbeterd onderstel

De vernieuwde Audi Q4 e-tron is een verbeterde versie van een al zeer goede elektrische auto. Zo beschikt de vernieuwde Q4 e-tron over een accupakket van 77 kWh (actieradius 547 WLTP1) en kunnen de modellen met achterwielaandrijving snelladen met 135 kW. De quattro-versies kunnen zelfs snelladen tot 175 kW. 

Brochures en prijslijsten Audi Q4 e-tron

De vernieuwde Audi Q4 e-tron komt er als 3 verschillende editions

De vernieuwde Audi Q4 e-tron is in Nederland verkrijgbaar in 3 verschillende editions.

Je kunt kiezen voor standaard edition, de Advanced edition en een interessante S edition.

Een High quality Audi met een SONOS premium sound system

De vernieuwde Audi Q4 e-tron is het eerste model met het SONOS premium sound system voor een ultieme geluidsbeleving. Met tot wel 10 luidsprekers weet je zeker dat je elke bas zult voelen.

Extra informatie over de vernieuwde Audi Q4 e-tron

Wil je meer informatie over de vernieuwde Audi Q4 e-tron? Neem dan contact op met een van onze adviseurs en laat je tot in detail vertellen over de verbeteringen van deze vernieuwde Audi Q4 e-tron.

1Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Om de bruikbare capaciteit van de hoogvoltaccu zo hoog mogelijk te houden wordt het laadniveau van 80% aanbevolen voor dagelijks gebruik.

 

* Wealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.