2105-audi-sportback-tfsi-e-header.jpg

Q5 Sportback TFSI e

 • Kopen v.a.

  € 75.969,-

 • Private lease v.a.

  € 1.176,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 845,-

 • Bijtelling

  22 %

De Audi Q5 Sportback TFSI e is veelzijdig, krachtig en efficiënt

In de Audi Q5 Sportback TFSI e werken een krachtige verbrandingsmotor en sterke elektromotor samen. Deze premium SUV met coupé-achtige daklijn biedt dynamische prestaties en rijdt lokaal emissievrij als u de auto in de EV-stand zet.

Gedreven door verscheidenheid

De Audi Q5 Sportback TFSI e combineert de sterke kanten van een elektromotor met de voordelen van een verbrandingsmotor. In de 55 TFSI e leveren zij een systeemvermogen van 270 kW en een systeemkoppel van 500 Nm. Bovendien beschikt u standaard over permanent beschikbare quattro vierwielaandrijving.

Gedreven door comfort

Ervaar de voordelen van een plug-in hybride: alle dagelijkse korte ritten in de volledig elektrische stand zijn aangenaam stil en zonder lokale uitstoot. Tijdens langere reizen vertrouwt u op de bekende actieradius van de verbrandingsmotor om zorgeloos uw bestemming te halen. In de Hold-modus wordt de stroomvoorraad niet aangesproken en rijdt de auto voornamelijk op benzine. Zodoende kunt u aan het einde van de rit volledig elektrisch ontspannen door de stad rijden.

De sterke kanten benutten

Met een volledig opgeladen accu beschikt u in de volledig elektrische stand over een elektrisch continue vermogen van 55 kW (met een piekvermogen van 105 kW) en een elektrisch koppel van 350 Nm. De Audi Q5 Sportback TFSI e heeft een volledig elektrische actieradius van maximaal 61 km en een elektrische topsnelheid van 135 km/h.

Prijslijsten & Brochures Audi Q5 Sportback TFSI e

Verre reizen in het verschiet

De powermeter links in de Audi virtual cockpit toont het actueel aangesproken systeemvermogen, de rijmodus en het accupercentage. In het midden ziet u de resterende actieradius, verdeeld over de elektromotor en de benzinemotor. De actieradius is ook altijd te bekijken in de myAudi-app.

2105-audi-sportback-tfsie-05.jpg

Voeg een persoonlijk accent toe aan de oled-achterlichten

De oleds op de Audi Q5 Sportback TFSI e zijn verdeeld over afzonderlijk aanstuurbare segmenten met een driedimensionale lay-out. Dankzij deze bijzondere achterlichttechnologie zijn verschillende lichtgraphics mogelijk. Tijdens de bestelprocedure kiest u uit drie varianten van de rode achterverlichting. Dat is nog eens een unieke manier om uw Q5 Sportback TFSI e te personaliseren! Daarnaast verandert het lichtdesign automatisch met de gekozen rijmodus. Verder zijn de digitale oleds uitgerust met een nabijheidssensor: als de auto stilstaat en een ander voertuig of weggebruiker komt van achteren binnen een afstand van twee meter, dan gaan alle oled-segmenten automatisch aan om de zichtbaarheid te verbeteren.

Q5 Sportback TFSI e