2101-audi-q3-sportback-tfsi-e-header.jpg

De Audi Q3 sportback TFSI e bij

De Audi Q3 sportback TFSI e is nu te configureren

  • Kopen v.a.

    € 54.405,-

  • Zakelijke lease v.a.

    € 605,-

  • Bijtelling

    22 %

Boordevol spanning

Sportief en spannend. De Audi Q3 Sportback TFSI e.. De expressieve bumpers en de coupéachtige daklijn zorgen voor een sportieve en dynamische uitstraling.

Een sportieve combinatie

De dynamische combinatie van elektrisch rijden en een benzinemotor. Tijdens langere reizen vertrouwt u op de benzinemotor om zorgeloos uw bestemming te halen.

Elektrisch op de korte afstand

De meeste dagelijkse ritten rijdt u volledig elektrisch, dus aangenaam stil en zonder lokale uitstoot.

Brochures & prijslijsten Audi Q3 Sportback TFSI e

Maatwerk voor u

Met volle accu start de Audi Q3 Sportback TFSI e altijd in de EV-stand, dus volledig elektrisch. De benzinemotor springt dan alleen bij indien strikt noodzakelijk. Als u een navigatiebestemming invoert, switcht de auto naar de hybridemodus. Op basis van de routegegevens regelt uw Audi onderweg het samenspel tussen benzine- en elektrokracht, met de nadruk op elektrisch rijden. Zelf heeft u ook nog iets te vertellen, want op het middenscherm kiest u met EV eenvoudig voor elektrisch rijden, met Hold voor stroom bewaren voor een later moment (bijvoorbeeld een milieuzone in de stad) of met Charge voor extra kW’s aan de accu toevoegen.

Digitaal overzicht

De linker meter in de Audi virtual cockpit toont hoeveel elektropower u aanspreekt of dat er juist stroom teruggaat naar de accu’s. In het midden van dit digitale instrumentenpaneel ziet u de actieradius, onderverdeeld in elektrische en benzinekilometers. Overigens kunt u het rijbereik ook in de myAudi-app aflezen.

Eenvoudig thuis laden

Er zijn diverse mogelijkheden om uw Audi Q3 Sportback TFSI e betrouwbaar en veilig thuis en op het werk op te laden. Dat werkt met een laadvermogen van maximaal 3,7 kW.

Zo sportief kan een SUV zijn

Elk detail geeft blijk van kracht en precisie. Het titaniumzwarte rooster van de octagonale singleframe-grille, de trapezoïde luchtinlaten en de expressieve bumpers zijn stijlkenmerken van het driedimensionale design. De Audi Q3 Sportback TFSI e heeft een zelfverzekerde en dynamische uitstraling. Diverse carrosseriedelen zijn in een contrastkleur gespoten. Ook de coupéachtige daklijn en de achterspoiler benadrukken zijn sportieve karakter.

Bekijk alle details van de Audi Q3 Sportback TFSI e

Een sportieve ambience

De Audi Q3 Sportback TFSI e is een PHEV met een sportieve inborst. Dat blijkt uit de goede prestaties. Daar passen de optionele sportstoelen goed bij. Bovenaan de rugleuningen zijn S-logo’s aangebracht. Het dashboard is afgewerkt met een paneel van aluminium en in de deuropeningen sieren verlichte aluminium lijsten de dorpels.

Met opties naar wens krijgt de binnenkant van uw auto een extra sportieve uitstraling. Alcantara geeft uw Q3 Sportback TFSI e nog meer cachet. Het lichtpakket met ambient light en contourverlichting zorgt voor een elegante en hoogwaardige sfeer in het donker.

Q3 Sportback TFSI e