2006-audi-a5-sportback-header.jpg

A5 Sportback

Direct leverbaar.

 • Kopen v.a.

  € 56.947,-

 • Private lease v.a.

  € 886,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 633,-

 • Bijtelling

  22 %

Sportief en gezinsvriendelijk. Audi A5 Sportback.

Met de Audi A5 Sportback ontstijgt u de massa. Dankzij nieuwe details in de designtaal lijkt de gezinsvriendelijke vijfdeurs nog lager en breder dan voorheen. Verder zijn er toonaangevende technologieën zoals de optionele Audi matrix-ledkoplampen en een groot infotainmentscherm.

Design om naar te kijken en om in te rijden

De Audi A5 Sportback is indrukwekkend sportief. Dat weet u nog voordat u er een meter in gereden heeft. Deze elegante vijfdeurs draagt een nieuwe designtaal met brede luchtinlaten en chroomafwerking, waarmee de voorzijde sportief overkomt. Aan de zijkant benadrukt de dorpelvormgeving zijn sportiviteit. De opbollende spatborden zijn goed gevuld met de optionele 20-inch gegoten lichtmetalen velgen. Een diffusorgedeelte met een sierelement in mat aluminiumzilver benadrukt aan de achterkant de breedte van dit model. Ook de trapezium uitlaatmonden zijn een fraai gezicht. De Audi A5 Sportback is te personaliseren aan de hand van advanced- en S line-pakketten.

Zien, wat anderen niet zien

De standaard Audi ledkoplampen en ledachterlichten zijn van een nieuw, puristisch ontwerp. De slimme lichtbundel heeft een groot aanpassingsvermogen. Dankzij het optionele Audi laserlicht met groot zichtbereik ziet u in de Audi A5 Sportback ook op grote afstand wat er voor u ligt. Een andere bijzonderheid zijn de dynamische animatie van de coming- and leaving-homefunctie in de optionele matrix-ledkoplampen alsmede de dynamische knipperlichten.

Intuïtie? En pure focus

Bedien de digitale wereld van de Audi A5 Sportback intuïtief vanaf het 10,1-inch grote MMI touchscreen dat haptische feedback geeft. Ook spraaksturing is inbegrepen. En wat dacht u van de optionele Audi virtual cockpit? Daarmee zijn drie weergave-instellingen mogelijk. Koppel deze configuratiemogelijkheden aan de gebruiksvriendelijke menustructuren van MMI en u begrijpt dat de modernste digitale technieken het leven aan boord van de Audi A5 Sportback veraangenamen. Zelfs aan een online dataverbinding is gedacht. Met deze optionele Audi connect-toepassingen vindt u nog meer points of interest, kunt u navigeren met behulp van Google Earth™-kaarten en heeft u vanaf het autoscherm toegang tot uw Twitter-account.

Brochures en prijslijsten Audi A5 Sportback

2006-audi-a5-sportback-02.jpg

Verbinding maken? Persoonlijk en digitaal

Met de als extra uitrusting bestelbare Audi phone box koppelt u uw smartphone aan de Audi A5 Sportback. De voordelen daarvan merkt u in de vorm van een betere spraakkwaliteit tijdens telefoneren en het draadloos opladen van uw toestel. Met de Audi connect key is de Audi A5 Sportback zelfs met uw smartphone te openen en af te sluiten. De autosleutel is daarbij niet nodig.

Compromissen? Doen we niet aan

Onderga de ruimtelijke beleving. Dankzij het ruime interieur en de grote kofferbak biedt de Audi A5 Sportback veel plek aan inzittenden en hun bagage. De nadruk op horizontale interieurlijnen draagt bij aan het ruimtelijk effect. Verder vallen de nieuwe indeling van de middenconsole en de hoge afwerkingsgraad en materiaalkwaliteit op. Een persoonlijke aankleding van het interieur is mogelijk met de Audi design selection waarin okapibruin de dominante tint is en met het S line-interieurpakket. Ook de moderne Audi infotainmenttechnologie springt in het oog. Het optionele led ambient light voegt progressieve elegantie toe binnenin de Audi A5 Sportback.

De beste rijstijl? Afwisselend

De dynamische besturing van de Audi A5 Sportback past de overbrenging en de bekrachtiging aan de snelheid aan, wat de sportieve rijeigenschappen en het comfort ten goede komt. Door de koppeling met Audi drive select conformeert de rijbeleving zich zelfs aan uw eigen wensen. De standen Dynamic, Comfort, Auto, Individual en Efficiency zijn op elk gewenst moment onder het rijden te selecteren. Ter verlaging van het verbruik zijn de meeste TFSI- en TDI-motoren uitgevoerd als mild hybride. De reeks begint bij 120 kW/163 pk. Bovendien zijn bepaalde motoren met de dynamische quattro ultra-aandrijving te combineren. Het gemiddeld verbruik van de Audi A5 Sportback bedraagt 3,7–5,4 l/100 km en de gemiddelde CO₂-uitstoot 98–143 g/km.

2006-audi-a5-sportback-05.jpg

Audi A5 Sportback nu ook als 35 TFSI met mild hybrid-technologie

Audi breidt het aanbod van mild hybrid-motoren voor de A5-reeks verder uit met een nieuwe instapversie. De A5 Sportback is nu ook leverbaar met een 110 kW/150 pk sterke 2.0 TFSI. Daarmee wordt de unieke combinatie van stijl en efficiënte hightech bereikbaarder dan ooit.

De 12V mild hybrid-technologie van de 2.0 TFSI, die in de Audi A4 al leverbaar is, biedt diverse voordelen. Ze zorgt om te beginnen voor een verlaging van het brandstofverbruik van maximaal 0,4 l/100 km. Het gemiddelde verbruik van de A5 Sportback 35 TFSI komt bijvoorbeeld uit op 6,2 l/100 km (CO2: 140-162 g/km)**. Ook draagt de mild hybrid-technologie bij aan snelle en soepele herstarts van het start/stop-systeem.

Audi A5 35 TFSI Sportback wordt voor maximaal comfort standaard geleverd met de automatische 7-traps S tronic-transmissie. Daarbij is er keuze uit drie uitrustingsniveaus. De A5 35 TFSI Pro Line is er voor rijders die connected willen zijn. Standaard op dit model zijn bijvoorbeeld de Audi smartphone interface, Apple Carplay en de Audi phonebox. Ook volautomatische airconditioning, 17 inch lichtmetalen velgen, LED hoofdrijverlichting en de parkeerhulp achter zijn inbegrepen.

De A5 35 TFSI Business edition is nog meer op comfort gericht. Hij heeft alles van de Pro Line en vult dat aan met onder meer MMI navigatie plus met 10,1 inch touchscreen, de Audi virtual cockpit, sportstoelen en het interieur lichtpakket. Daarnaast zijn Matrix LED-verlichting met dynamische richtingaanwijzers en 18 inch lichtmetalen velgen inbegrepen.

Speciaal voor sportieve rijders zijn er de S edition-uitvoeringen van de A5 35 TFSI-modellen. Deze beschikken over alle luxe van de Business edition en combineren die met de sportieve in- en exterieuruitstraling van S line. Blikvangers zijn de specifieke 18 inch lichtmetalen velgen en het S line sportonderstel. Ook het Audi sound system is een standaard feature van de A5 35 TFSI S editions.

Benieuwd naar alle Editions?

Neem via de onderstaande knop contact met een van onze verkopers op!

A5 Sportback