201908-audi-a4-avant-02.jpg

A4 Avant

Sportief, mooi en praktisch: de Audi A4 Avant

 • Kopen v.a.

  € 52.825,-

 • Private lease v.a.

  € 862,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 587,-

 • Bijtelling

  22 %

Sportieve lijnen, praktische kwaliteiten

Zakelijk, stijlvol en bijzonder luxe. Dat is de Audi A4 Avant.

De juiste uitstraling

Hierin komt u graag voorrijden. De Audi A4 Avant is zowel sportief, elegant, gespierd als terughoudend.

Ruim en licht

Een ruim en uitstekend gebouwd interieur met moderne digitale technologie.

Een sportief exterieur

Aan de voorkant maakt de Audi A4 Avant indruk met zijn brede singleframe grille en de grote luchtinlaten. Aan de achterkant trekken de diffusorlijnen en trapezium uitlaatopeningen de aandacht.

Brochures & prijslijsten Audi A4 Avant

Bestel uw auto volgens uw eigen smaak

Kies de uitvoering, opties en pakketten die bij u passen, bijvoorbeeld een S edition met sportonderstel en diverse zwarte exterieurdetails.

Voor de grip en de looks

De 19 inch 5-V-spaak lichtmetalen velgen in ster-design van Audi Sport zijn een optie op de S edition. Ze zijn glansgedraaid en afgewerkt in mat titaangrijs. De optionele rode remzadels passen er goed bij.

Auto verlichting als visitekaartje

De allermodernste autoverlichting onderstreept het hightech aspect van de Audi A4 Avant. Ledkoplampen zijn standaard. Die stralen een zeer helder licht uit. Een stapje hoger zijn de afgebeelde matrix-ledkoplampen.

 

Sportief met een milde kant

Elke Audi A4 Avant is een milde hybride, waarbij een 12 voltinstallatie, een riemaangedreven startmotor annex generator en een lithium-ionaccu het verbruik verlagen door de motor – waar mogelijk – onder het rijden uit te schakelen. De auto rolt dan door zonder brandstof te verbruiken.

Krachtige motoren

De TFSI-benzinemotor is er in drie vermogensvarianten. De sterkste versies zijn te bestellen met quattro ultra-aandrijving, die voor optimale tractie en rijdynamiek razendsnel de achterwielen bijschakelt. Wie voor diesel gaat, heeft de keuze uit twee vermogensversies van de TDI

Assistentie op de achtergrond

De modernste technologie, standaard of optioneel, ondersteunt u als u onderweg bent in uw Audi A4 Avant. Veel van de extra mogelijkheden zijn in pakketten gebundeld rondom een specifiek gebruiksthema. Zo zitten in het tour-pakket onder andere adaptive cruise control en een fileassistent.

Een ruim en uitstekend gebouwd interieur

Het interieur van de Audi A4 Avant is ruim en licht van opzet. De doorlopende ventilatieroosters met chroomaccent benadrukken de breedte van het ontwerp.

Veelzijdig gebruiksgemak

De Audi A4 Avant combineert een sportief design met een doordacht interieurconcept. De bagageruimte met rechte wanden heeft een inhoud van 495 liter en met neergeklapte achterbank kan er maar liefst 1.495 liter aan spullen mee. De leuning is in drie delen plat te leggen. Een elektrisch bedienbare achterklep (openen en sluiten) en het elektrisch werkende afdekscherm zijn eveneens standaard. Optioneel opent de achterklep met een voetzwaai onder de achterbumper. Ook handig is het als extra leverbare vastzetsysteem met twee telescoopstangen in de kofferbak om spullen vast te zetten.

Toonaangevende technologieën

Bovenop de foutloze ergonomie is er nog het bedieningsgemak van het touchscreen, aangevuld met spraakbediening voor diverse functies. In de vorm van het volledig digitale instrumentarium ‘Audi virtual cockpit’ beschikt u over een 12,3-inch groot full-HD-scherm dat niet alleen de vertrouwde snelheidsmeter en toerenteller weergeeft, maar bijvoorbeeld ook de navigatiekaart schermbreed kan tonen. Bijzonder prettig, omdat u dan niet telkens naar het middenscherm hoeft te kijken. Geavanceerde extra’s zoals de Audi connect key (om via een Android-telefoon de portieren te ontgrendelen) en het head-up display passen perfect bij het vooruitstrevende karakter van de Audi A4 Avant.

Ook de accessoires zijn maatwerk

Bij een praktische auto horen nuttige spullen. Daarom leveren wij onder het accessoirelabel Audi Originele Accessoires allerlei toebehoren voor uw Audi A4 Avant. Een goed voorbeeld zijn de in diverse maten en kleuren leverbare dakkoffers. Deze zijn aan twee kanten te openen en voorzien van een degelijk slot. Een scheidingsrek is handig voor de eigenaren van een hond en voor iedereen die bagage tot dakhoogte opstapelt. Daarnaast levert de Audi-dealer originele Audi-accessoires die het uiterlijk verfraaien en waarmee de auto is te personaliseren. Mooi en functioneel tegelijkertijd is de instapverlichting die bij geopend portier het Audi-logo op de grond naast de auto projecteert.

Een exclusieve uitstraling

De Audi A4 Avant is er in ongekend veel lakkleuren. In het standaard aanbod zit vast een tint die u aanspreekt, bijvoorbeeld het klassieke Ibiswit of het opvallende Tangorood. Maar u geeft pas echt uw visitekaartje af met een individuele lakkleur van Audi exclusive. Wat dacht u van het hier afgebeelde Javagroen?

Benieuwd naar alle Editions?

Neem via de onderstaande knop contact met een van onze verkopers op!

A4 Avant