22-audi-allstreet-2.jpg

de Audi A1 allstreet bij Wealer

 • Kopen v.a.

  € 33.714,-

 • Private lease v.a.

  € 519,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 375,-

 • Bijtelling

  22 %

Een expressieve trendsetter

 De Audi A1 allstreet is een crossover met veel pluspunten.

Exterieur

De aankleding met stevige kunststof langs wielkastranden en dorpels zorgt voor een robuuste uitstraling.

Een digitaal dashboard

De Audi virtual cockpit is het volledig digitale instrumentarium.

Een robuuste uitstraling

Zijn unieke design geeft hem een eigen uitstraling en omdat hij in hoge mate is te personaliseren, kan iedereen er zijn eigen touch aan geven.

22-audi-allstreet-13.jpg

Opvallende kenmerken

De korte overhangen vóór en achter, brede spatborden en optioneel tot 18 inch grote wielen maken van de Audi A1 allstreet een krachtige en sportieve auto, in dit geval in de lakkleur Misanorood pareleffect. De in rvs-kleur gespoten bodembescherming past bij zijn offroad-uitstraling.

22-audi-allstreet-8.jpg

Sportieve wielen

De mat zwarte en glansgedraaide 18 inch 5-arm jet-wielen van Audi Sport en de rood gespoten remklauwen maken de Audi A1 allstreet nog sportiever.

2201-Audi-a1-citycarver-03.jpg

Een helder licht

De Audi A1 allstreet is er ook met full-ledverlichting aan de voor- en achterkant. De ledkoplampen werpen een helder licht op de weg. In de ledachterlichtunits zijn dynamische knipperlichten verwerkt.

Veel comfort en praktisch in het gebruik

Ten opzichte van de Audi A1 Sportback heeft de A1 allstreet meer bodemspeling, wat resulteert in een hogere auto en een hogere zitpositie. Voor een relatief compacte auto heeft de kofferbak met een inhoud van 335 liter een behoorlijk formaat. Met neergeklapte achterbankrugleuningen groeit dat volume zelfs tot 1.090 liter. Ideaal om met twee personen en reisbagage op vakantie te gaan. Voor nog meer opbergruimte zijn er de slimme extra’s die we onder het label van Audi Originele Accessoires aanbieden, zoals dakkoffers in diverse maten.
 

Brochures & prijslijsten Audi A1 allstreet

Geniet van de interieurambiance

Dit is een interieur dat enthousiast maakt. Aan de hand van diverse kleuren en afwerkingen drukt u uw eigen stempel op de binnenkant.

Van huis uit sportief

Binnenin de Audi A1 allstreet wordt voortgeborduurd op het progressieve exterieurdesign. Kies voor sportstoelen en de stoelbekleding wordt verrijkt met contrasterende stiksels en een S-logo.

Indrukwekkende geluidsbeleving

Met de optionele SONOS 3D-geluidsinstallatie ervaart u surround sound zoals tijdens een liveconcert.

 

Een heerlijke rijbeleving

Onderstel, besturing en gewichtsverdeling zijn in de Audi A1 allstreet perfect voor elkaar en zorgen samen voor sportieve rijeigenschappen. Met het optionele Dynamic-pakket wint de auto nog meer aan agiliteit. Inbegrepen zijn onder meer rode remzadels, het rijdynamisch systeem Audi drive select, een sound actuator en een onderstel met instelbare dempers.

A1 allstreet

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief btw, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht.
Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 december 2022, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.