ARS4926 Audi Lifetime service - Homepagebanners - 1920x1080px v3 ZT

Audi Lifetime Service bij Wealer

Profiteer standaard van 15% korting op onderhoud, remmen, riemen, accu's en ruitenwissers*

Bij Audi willen we dat u eindeloos kunt genieten van onvergetelijke ervaringen met uw Audi. Goed onderhoud is essentieel, dus ook als uw Audi al wat langer meegaat.

Met Audi Lifetime Service kiest u voor het beste onderhoud voor uw Audi van 5 jaar of ouder. Standaard krijgt u 15% voordeel op onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten zoals remmen, riemen, accu’s en ruitenwissers*. Daarnaast profiteert u, net als bij een nieuwe Audi, van de unieke expertise van onze service adviseurs, de garanties én Audi Pechhulp in vrijwel heel Europa.

Uw Audi een leven lang in topconditie.

De zekerheden van Audi Service

Is uw Audi langer dan 2 jaar niet bij de dealer in onderhoud geweest en bent u benieuwd naar uw voordeel van Audi Lifetime Service en welk onderhoud u aankomende periode te wachten staat? Laat dan kosteloos de Audi Lifetime Check uitvoeren. Onze service adviseurs maken samen met u een onderhoudsplan voor de komende 2 jaar. Zo weet u precies wat u te wachten staat en komt u niet snel voor verrassingen te staan.

De zekerheden van Audi Service

  • Wij geven 4 jaar garantie op onderhoud en reparaties.
  • Met onze pechhulp service helpen wij u snel weer op weg.
  • Wij bieden Audi-kwaliteit voor een goede prijs.
  • Onze vakspecialisten kennen uw Audi van A tot Z.
  • Wij staan klaar voor alle Audi's.
  • Wij hebben alle software- en kaartupdates voor uw Audi.

*Audi Lifetime Service biedt voor alle Audi’s, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Audi Lifetime Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen (excl. keramische remmen), distributieriemen, multiriemen, waterpompen, ruitenwissers en accu’s. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Audi Lifetime Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.